Ja som si dnes dal taký rýchly mtb výjazd. Z domu som vyrazil o 7:00 a doma som už bol cca 9:30.
Trasa bola LV- Podlužany- poľnou cestou do N. Dediny- Deberča (prírodný amfik)- Čajkov- Hronské Kosihy- Podlužany- LV.
Na pláne bola iná trasa, ale za LV som zistil, že nemám mobil. Bol by som zvedavý na dnešnú priemerku.
Cestou domov som postretával plno bajkerov.
na veterne sa nieslo,ale v podstate mozes tlacit po zltej ...takto uverejnovat moje krvopotne najdene singlace ,este mi ich rozjazdia na dialnicu,ako cervenu
Jejda, to nebolo schvalne .. zas na druhej strane, myslim, ze vela ludi tam nepojde
99% zjazdne
Akurat na Čipčie je treba vytlačiť
Na konci medzihorskej tlacili len niektorí , ze lto
Neviem o com hovoris .. ale dnes som mal nohy nejake bolave, neviem ci nie z toho kopca .. tachac mi inak ukazal 2000vyskovych prevysenie. Dobre to bolo,Skalka na zaver rovno do *****sky by bolo uplne top
sorry myslel som aj vystup hore. Mal som na mysli celu trasu ale z otazky to vyznelo ako keby len zjazdy
No v podstate po cucoriedkovisku na Veternu (resp. po nu) sme tlacili, resp. uz davno sa mi nestalo, ze by som musel bajk dat na chrbat, obvykle staci zavesit na rameno. Ale po zjazde na zelenej davno zabudnes na nejake tlacenie No a este to Cipcie, ale to ked vytlacis na Veterne, mas pocit , ze o nic nejde. Samozrejme, singlace nie su vsade vyhladene ako u nas .. je to niekedy narocne, nejak podobne ako Kanada, plus minus autobus. Akurat ten single, ktory koncil tam, kde sme vynasali na Veternu je stale do kopca, tak si clovek aj zamaka.
Včerajšia Tour de Slovensky raj
Prameň Hrona-Čuntava-Ľadová-Sedlo Kopanec-Podlesok-Kláštorisko-Stratenská píla-Prameň Hrona
72km 1800 nastupaných. Prijemná 4 hodinovka na bajku s ľadovým osveženim v Palcmanskej maši
Pekné tatko ...no konečne poriadny vajčák , čo sa nehanbí sem ukázať - akožto celý biker...Tie posledné fotky bez bikerov plné lesa , pecí, singlov a bezprízorne opretých bikov by boli oveľa pôsobivejšie aj s jazdcami.
vyjazd Zvolen - Horne Prsany - sedlo Tri Krize - Sielnica/Brestova - Zvolen. potesilo super pocasie a nadherne vyhlady, menej uz potesili prirodne prekazky. ale stalo to za to.
vikendovy orava trip Sobota - Mlynky - Spis.N.Ves odtial vlakom-Kralovany-Parnica a odtial po sedlo prislop po lese a potom dole ku oravskej priehrade- 86 km (cestu vlakom som nepocital )
Nedela- od priehrady smer Tvrdosin-Zuberec-Huty-Kvacianska dolina-Lipt.Mikulas 66 km
Pocasie vyslo super ale v sobotu brutal prazilo slnko a hrozne horucavy nam dali zabrat,nastastie v nedelu bolo pod mrakom a vyjazd skoro cely po asfalte bol uz len taka oddychova rozcvicka na Orave bikom prvy krat a aj ked sme presli iba zlomok toho co nam tento kraj ponuka tak rad sa tam este vratim
Garmina som mal na Duchonke vypnuteho kvoli baterkam, asi som ho opatovne zapol az na druhom brehu Ale niektori z partie sa i kupali. Len ta voda je dost kalna.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Trasa bola LV- Podlužany- poľnou cestou do N. Dediny- Deberča (prírodný amfik)- Čajkov- Hronské Kosihy- Podlužany- LV.
Na pláne bola iná trasa, ale za LV som zistil, že nemám mobil. Bol by som zvedavý na dnešnú priemerku.
Cestou domov som postretával plno bajkerov.
Jejda, to nebolo schvalne .. zas na druhej strane, myslim, ze vela ludi tam nepojde
Akurat na Čipčie je treba vytlačiť
Na konci medzihorskej tlacili len niektorí , ze lto
Neviem o com hovoris
No v podstate po cucoriedkovisku na Veternu (resp. po nu) sme tlacili, resp. uz davno sa mi nestalo, ze by som musel bajk dat na chrbat, obvykle staci zavesit na rameno. Ale po zjazde na zelenej davno zabudnes na nejake tlacenie
Prameň Hrona-Čuntava-Ľadová-Sedlo Kopanec-Podlesok-Kláštorisko-Stratenská píla-Prameň Hrona
72km 1800 nastupaných. Prijemná 4 hodinovka na bajku s ľadovým osveženim v Palcmanskej maši
Pekné tatko
Aká bola presne trasa, nemáš gpx.záznam? To si šiel priamo po hrebeni Poľany cez Hrb?
https://www.facebook.com/jaro.jakubisin/media_set?set=a.10204361777392068.1073741905.1459002889&type=3&pnref=story
Video .....https://www.facebook.com/video.php?v=10204364795467518
~60km, ~1350 vyskovych. V prilohe i GPX track.
Nedela- od priehrady smer Tvrdosin-Zuberec-Huty-Kvacianska dolina-Lipt.Mikulas 66 km
Pocasie vyslo super ale v sobotu brutal prazilo slnko a hrozne horucavy nam dali zabrat,nastastie v nedelu bolo pod mrakom a vyjazd skoro cely po asfalte bol uz len taka oddychova rozcvicka
Garmina som mal na Duchonke vypnuteho kvoli baterkam, asi som ho opatovne zapol az na druhom brehu