Kupil som si novy cestny bike, je dost drahy a tak sa trochu bojim, ci sa nemoze stat, ze ma niekto z neho zhodi a ukradne mi ho. Stretli ste sa niekto s niecim podobnym? Robi sa to vobec na Slovensku?
Tak ja som sa tiez chytal za hlavu ked som ho stretol ako sa vracia domov s kolesom v ruke...ale tak uz sa poucil snad...len skoda ze ho to stalo 400e...bike kupoval v intersporte kde mu dali len blocek od biku ziadne vyrobne cislo tak dokazovat to bude asi velmi tazke...a ani nevyzera ze to nejak chce riesit tak ja neviem ako to nakonec dopadne
Toto je prave ten problem so sportovymi obchodmi. Nedavaju garancku a ani papiere od biku. Predavaju bicykle ako topanky. Len s blockom a potom ziadna starostlivost
To je blbost.Minuly rok som kupil v exisporte a dali mi aj zarucak s vyrobnym cislom,aj na garancku som mal ist,ale kaslal som na to.Az ked som tam niekedy siel ani uz neviem naco,zobral som si zarucak,aby mi dali stempel o garancnej kvoli pripadnej reklamacii.
tak ci tak mal volat policiu a cakat tam s blockom a tvrdit ze je jeho. na tahu by bol ukrajinec ktory na 99,9% by sa ziadnym blockom nevedel preukazat. bajk by si si odniesol domov...
Ahojte. Posledné dni v Bratislave na Galvaniho 7 v garáži (pri Avione) zlodej ukradol 2 bajky
Do práce dochádza dosť veľa ľudí, si tam chodí ako do skladu, sviňa.
Ináč parádna "kvalita" bezpečnostnej kamery. Foťák na mobile mojej babky nahráva lepšie ...
Ten kolegov Trek bol zamknuty niecim takymto: copyrightwww.dsauto.sk www.dsauto.sk
Nemam z toho fotku, ale chlapovi sa to nepodarilo prestrihnut. Problem bol so zamkom. Ten nejak vypacil a uplne sa rozsypal.
ja to tam poznam - rovno z garaze je pekna drzovka... je to fakt smutne, ze bajk uz nemozes nechat vobec nikde v dnesnej dobe. btw ten kamerovy zaznam ma naozaj vypovednu hodnotu typu: "niekto Ti ukradol bicykel..."
copyrightwww.dsauto.sk www.dsauto.sk
Problem bol so zamkom. Ten nejak vypacil a uplne sa rozsypal.
Je na tom se zámkem stejně i Magnum od Pro-T? copyrightwww.cyklomat.cz www.cyklomat.cz
Kupval jsem ho právě kvůli větší odolnosti ale jak vidím je to akorát těžší krám.
Najlepsie je hrube ucko so zamkom, ktory sa neda vybit, len vyvrtat. A taky material, ktory das len velkymi kliestami ci karbobruskou. Ked tam nemas elektrinu a bike das vysoko aby sa nedali klieste opriet o zem, je relativne v bezpeci. Relativne preto, ze ak niekto vie, ze mas drahy bike a chce ho slohnut aj tak ho slohne. Zial casto je to s pomocou suseda. Oplati sa pridat este dasli zamok na kolesa, nech to nema lahke. Cim dlhsie to kradne, tym vacsia sanca ze ho niekto prichyti.
Už som to tu písal - dajte šikovnému známemu fľašku a nech vám v pivnici spraví poriadnu konzolu z poriadneho materiálu. Zamykať v pivnici bike zámkami, na ktoré stačia obyčajné pákovky či šroubovák je... naivné.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Do práce dochádza dosť veľa ľudí, si tam chodí ako do skladu, sviňa.
Ináč parádna "kvalita" bezpečnostnej kamery. Foťák na mobile mojej babky nahráva lepšie ...
Nemam z toho fotku, ale chlapovi sa to nepodarilo prestrihnut. Problem bol so zamkom. Ten nejak vypacil a uplne sa rozsypal.
Problem bol so zamkom. Ten nejak vypacil a uplne sa rozsypal.
Je na tom se zámkem stejně i Magnum od Pro-T?
Kupval jsem ho právě kvůli větší odolnosti ale jak vidím je to akorát těžší krám.
Zamykať v pivnici bike je... naivné.
Sad but true.