Dnes to chcem ist skusit cez sacne ale nemam ani tusenie kde ten trail zacina,ten chodnik co ide od chaty na sacnom a potom sa napaja na zelenu znacku to je ono? A odtial treba niekde odbocit alebo ako to je
kindo ,nechcem byt zly ale na tej mapke od skicoola su obe miesta a az tolko napisov tam neni ,aby si si to nenasiel sam...
samalama ,je to on a ked pretne zelenu tak kusok vyssie nad sedlom pokracuje dalej a ked pretnes zvaznicu v medzihorskej pokracujes oproti na hreben a potom kusok dole takym jarkom a si nanom
no zo Sačného pôjdeš na sedlo Kobylie...potom vytlačíš kúsok naspäť doľava dohora a na pravej strane je chodník...ním traverzneš, prenesieš pár stromkov a dostaneš sa na väčšie rázcestie...na tom chodníku je sem tam blatko tak uvidíš aj stopy...dostaneš sa na veľké rázcestie v lese a tu treba takým žľabom zbehnúť vľavo kolmo dolu...buď to zídeš alebo pešo....najprv sa zdá že tam nič nie je, ale asi po 100 metroch nájdeš chodník a potom už len úsmev na tvári
no a už na konci za wallridom ten chodník za chvíľu skončí na širšom chodníku treba ísť kolmo dolu a všímať si zelené šípky na stromoch...tie ti ukážu správnu stopu...
no a mapka...keď sa dostaneš na ten zelený chodník, kde končia bodky, stále sa treba držať vpravo a neklesať a pokračovať ďalej zase po úzkom chodníčku...
uz som tam presiel par trati ale bahno po kolena ........chcem ist tu najdlhsiu trasu o ktorej som cital je to klubina ,vychylovka,nova bystrcia ,terchova ci nahodou niekto tadial nesiel
Dnes som chcel dat Vretenicu od stupania na polom. Asi 15 minut som hladal nejaku cesticku pri tej vracacke ale nic som nenasiel. Mate niekto foto kde sa to nachadza ? Diky
Dnes ked som siel z polomu po zltej a potom po cervenej, tak pred koncom cervenej napravo, tam bol taky mily trailik. Neviete ci to zacina dakde vyssie, alebo to je len taka chutovka na zaver?
Pardon, siel som po cervenej co je polna cesta. Potom v bode A sa to rozdvojuje na cyklotrasu (male cervene sipky) a na turistickejsiu trasu (pokracovanie cervenej). Ja som siel v bode B po tej cervenej a niekde pri tej fialovej sipke doprava to tam bolo, ale velmi kratucke. Tak ci nahodou niekto znaly nevie, ci to nezacina ovela vyssie.Bolo to take mierne a zabavne ale kratke
Nikdy som tade nesiel (teda po cervenej). Vacsinou chodievam zo sedla Rakytie okolo Rakytia a potom do Strecna. Mozno to bude zacinat tam kde som dal tu modru znacku mapa je z www.freemap.sk
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
kde su slaciny a skalka ?
na tej mape skus popisat ...
samalama ,je to on a ked pretne zelenu tak kusok vyssie nad sedlom pokracuje dalej a ked pretnes zvaznicu v medzihorskej pokracujes oproti na hreben a potom kusok dole takym jarkom a si nanom
no a už na konci za wallridom ten chodník za chvíľu skončí na širšom chodníku treba ísť kolmo dolu a všímať si zelené šípky na stromoch...tie ti ukážu správnu stopu...
nie si
len sa pytali na zaciatok trailu
slaciny je kopec cca kilometer od trasy na mape ...
preto ma to miatlo ...
https://www.openstreetmap.org/#map=14/49.1004/18.7510
Pardon, siel som po cervenej co je polna cesta. Potom v bode A sa to rozdvojuje na cyklotrasu (male cervene sipky) a na turistickejsiu trasu (pokracovanie cervenej). Ja som siel v bode B po tej cervenej a niekde pri tej fialovej sipke doprava to tam bolo, ale velmi kratucke. Tak ci nahodou niekto znaly nevie, ci to nezacina ovela vyssie.Bolo to take mierne a zabavne ale kratke