Teraz ma napadlo ze mam fotku zo Sulovskeho maratonu,taky starsi panko mal homemade "camelbak" normalna pet flasa,cez stupel pretiahnuta hadica z hydrovaku a omotane izolackou
ja sa vzdy cudujem, ze preco nosia fullisti batohy (a vyzeraju byt vzdy plne) aj na 20km vyjazdy...
ja ho nenosim ani na tie 100km
no, čo ti poviem...mne to nevadí ani na tie 20km výjazdy...stále tam mám to, čo treba a nemusím to vláčiť po vačkoch...vybrať vak na vodu/ionťák a vypláchnuť ho po dojazde už je celkom rutina a nemám s tým najmenší problém...
je jedno ako to vyzera,ked prides z prace a mas 2 hodky na vyjazd tak je zbytocne nosit rupsak a plnit vak vodou ktory treba po vyjazde cistit a susit dalsich 15 minut,naplnim flasu vodou zasunem do ramu a ide sa
plepláchneš a vyvesíš? časová náročnosť asi ako flaša
skôr presne ako katko píše, vak mám stále pobalený (komplet servis + lekárnička) takže oblečiem sa naplním vak a prípadne tyčinky a idem.. po výjazde vypláchnem vak a hotovka.. žiadne plnenie a vyprázdňovanie vačkov a balenie dokladov a mobilu do sáčkov a iných vychytávok..
Teraz ma napadlo ze mam fotku zo Sulovskeho maratonu,taky starsi panko mal homemade "camelbak" normalna pet flasa,cez stupel pretiahnuta hadica z hydrovaku a omotane izolackou
niekto ma maly batoh aj na kratke vyjazdy, a niekto zas vsade nosi nevzhladnu podsedadlovu brasnicku, ktora casto na bajku vyzera ako prisaty kliest, navyse moze odpadnut a biker si to vsimne az o x km dalej.
lebo preto dávam stovky a tisícky € do gramov biku aby som ho "zabil" za 15€ kapsičkami a flaškami
Lebo preto makám na svojej fyzičke, laktátovej tolerancii, aeróbnych, anaeróbnych prahoch, VO2 max atď, aby som nemusel riešiť pár gramov za tisícky Eur
To bolo pred poslednym zjazdom do ciela na Rohacskom sedle a bolo viacero ludi ktory sa tam zhacili a rozmyslali ci to vobec zist,nasli sa aj taky co to radsej stlacili dole
rieislo sa to tu milion krat... a je to kazdeho osobna vec samozrejme...
ja nenosim ani podsedlovu kapsicku, ani batoh... samozrejme chapem, ze nie kazdemu to vyhovuje
karticku poistenca+OP+5eur+mobil+kluce+malu pumpu+samolepiace flaky dam do dresu a ani neviem ze to tam mam.... este tam mam kopec placu na pripadnu tycinku ci gel
to neviem. ale to by musel byt spinac niekde pod pakou a kablik z toho tahany az do zadu. ale mozno uz su aj brzdove svetla na horak len som to este nevidel
neviem ci uplne vychytavka ale neveril som ze tam napchame 26 + 650 + 29 inu, troch ludi a par veci
To je kombik, ze? My sme narvali troch ludi a tri bajky a nejaku tu batozinu do klasickeho hatchbacku. A to sa este sofer ani neunuval vybrat von tie zadne sedadla, len ich sklopil. Bol to 3D tetris...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ja ho nenosim ani na tie 100km
no, čo ti poviem...mne to nevadí ani na tie 20km výjazdy...stále tam mám to, čo treba a nemusím to vláčiť po vačkoch...vybrať vak na vodu/ionťák a vypláchnuť ho po dojazde už je celkom rutina a nemám s tým najmenší problém...
plepláchneš a vyvesíš?
skôr presne ako katko píše, vak mám stále pobalený (komplet servis + lekárnička) takže oblečiem sa naplním vak a prípadne tyčinky a idem.. po výjazde vypláchnem vak a hotovka.. žiadne plnenie a vyprázdňovanie vačkov a balenie dokladov a mobilu do sáčkov a iných vychytávok..
ujo má ale svojský štýl zjazdovania
Lebo preto makám na svojej fyzičke, laktátovej tolerancii, aeróbnych, anaeróbnych prahoch, VO2 max atď, aby som nemusel riešiť pár gramov za tisícky Eur
To bolo pred poslednym zjazdom do ciela na Rohacskom sedle a bolo viacero ludi ktory sa tam zhacili a rozmyslali ci to vobec zist,nasli sa aj taky co to radsej stlacili dole
ja nenosim ani podsedlovu kapsicku, ani batoh... samozrejme chapem, ze nie kazdemu to vyhovuje
karticku poistenca+OP+5eur+mobil+kluce+malu pumpu+samolepiace flaky dam do dresu a ani neviem ze to tam mam.... este tam mam kopec placu na pripadnu tycinku ci gel
https://www.facebook.com/SIGMASPORTUSA/videos/10153435841839784/
To je kombik, ze? My sme narvali troch ludi a tri bajky a nejaku tu batozinu do klasickeho hatchbacku.