Pozdravujem všetkých diskutérov, posnažím sa v rýchlosti odpovedať na všetky otázky či pripomienky, nejak toto diskusné vlákno ušlo mojej pozornosti:
1. Súťažné skupiny - veľmi Okolo Domaše nechceme stavať do pozície klasického maratónu, osobne som tiež rozpolený v názoroch, čo ďalej so súťažnou časťou. Ak by sme chceli posúvať súťažnú časť na vyššiu úroveň, potrebovali by sme viac tratí, iné občerstvovacie stanice, iné zabezpečenie apod. Skrátka by podujatie dosť výrazne zmenilo tvár, a do toho sa mi veru nechce. Predsa len, Okolo Domaše je o rekreačnom jazdení s kamošmi a rodinou, nie o naháňaní sekúnd. Vidím to teda na zachovanie charakteru podujatia bez výraznejšieho posúvania sa v súťažnej časti.
2. Odpadky - toto bolo dosť aktívne riešené v diskusii v kalendári, mrzí nás to, tento rok to zabezpečíme inak.
3. Prihlasovanie na MTBIKER- či sa niekto registruje cez cyklo-sao, alebo cez MTBIKER, stále musí prejsť registráciou. MTBIKER prináša tú výhodu, že sa cez neho môžte v tomto roku prihlásiť na kompletnú Detskú Tour Petra Sagana, Okolo Domaše, Okolo Lipt. Mary, Detskú Považskú cykloligu, Slansku hrebeňovku,
beh salašmi Osa, maratón v Bachledovej doline atd. Ponúkame teda cez jedno konto možnosť registrovať sa rýchlo a jednoducho na viaceré akcie, do budúcnosti bude tých akcií oveľa viac. S registráciou na MTBIKER nie sú spojené žiadne povinnosti, v nastavení súkromia viete jednoducho upraviť všetko potrebné.
4. Problém s prihlásením - asi sme to už riešili mailom, ak nie,
[email protected] - určite problém vyriešime.
5. Smer trasy - ide sa smer hrádza, túto informáciu sme nedávali do popredia, nakoľko bola predmetom ťažkých diskusií. Ani nie preto, že by sme sa nevedeli rozhodnúť, zmeny ale priniesol posledný cca mesiac, odkedy s policajtmi internzívne riešime zabezpečenie bezpečnosti podujatia z dôvodu, že po časti trasy po ceste 1. triedy nám ide celý tranzit PL/HU. Ide sa teda z Poľán/Moniky na hrádzu Dobrú atd.....