968 to zas nie a kotuce boli len na jednom bajku, takze ak by sa ohli, tak maximalne dva (bol to len test, "naozaj" s tym pojdeme az o tyzden a to budeme mat vsetci traja v-brake)
Nejde len o cenu zahradky.
Ja vozím bajky v kabíne aj preto, že ak sa na potulkách niekde zastavím, tak sú bajky v relatívnom bezpečí. Proti 968 škrabancom používam ako medzivrstvu starú karimatku.
No ale ani zďaleka nie sme ako sardinky. Dvaja v kombíku sa zmestíme pohodlnejšie.
Co stoji taka zahradka na feliciu, ze idete do takehoto riesenia?
netusim (mozno 10€ na vrakovisku, alebo aj menej), ale je to jednorazove riesenie, povodne sme mali ist dodavkou 5 ludi a 5 bicyklov a ta dodavka nevysla, tak toto je nahradne riesenie a dalsi dvaja idu druhym autom, potrebujeme sa prepravit cca 250 km
Je to tak - do Felicie Combi mi v pohode vošli dva cesťáky (kolesá von, poležiačky), do Fabie Combi ich tak nedám. Možno je Fabia širšia, ale vo vnútri je kufor užší. Keď som to premeriaval v robote, tak Felícia je vo vnútri (v kufri) o 5 cm širšia. Naprieč mi vojde cesťák len na stojáka - druhý však už nie. Pozdlžne vojdu dva pri sklopení užšieho operadla. Keď veziem tri, tak jedine na strechu.
Ale ja som reagoval na Fabiu kombi, ze my sme to rvali do Fabie hatchback. Felicia je oproti Fabii velke auto.
tak to ste museli byt este viac namackani, ale aj ked to nieje uplne optimalne, je to jedna z moznosti (tak ako ta nasa, cista improvizacia to je z nasej strany).
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ja vozím bajky v kabíne aj preto, že ak sa na potulkách niekde zastavím, tak sú bajky v relatívnom bezpečí. Proti 968 škrabancom používam ako medzivrstvu starú karimatku.
No ale ani zďaleka nie sme ako sardinky. Dvaja v kombíku sa zmestíme pohodlnejšie.
netusim (mozno 10€ na vrakovisku, alebo aj menej), ale je to jednorazove riesenie, povodne sme mali ist dodavkou 5 ludi a 5 bicyklov a ta dodavka nevysla, tak toto je nahradne riesenie a dalsi dvaja idu druhym autom, potrebujeme sa prepravit cca 250 km
UCO Stormproof MatchesOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Ale ja som reagoval na Fabiu kombi, ze my sme to rvali do Fabie hatchback. Felicia je oproti Fabii velke auto.
??????????
tak to ste museli byt este viac namackani, ale aj ked to nieje uplne optimalne, je to jedna z moznosti (tak ako ta nasa, cista improvizacia to je z nasej strany).
prvá verzia - výborná robota a tie nákresy a výsledok sú toho dôkazom;
robil si to len z dlhej chvíle alebo ten prevodník "neudrží" reťaz?