Zúčastnil som sa zatiaľ všetkých ročníkov,akurát minulý rok som si aspoň raz chcel vyskúšať krátku trasu.Dúfam,že v nedeľu budem tam,pretože presne také zvlnené trasy s krátkymi kopcami mi vyhovujú a trasa je to veľmi pekná. vikino1 pôjdeš v nedeľu?
Miulý rok na krátkej,ako sme vyšli z mesta,tak sa už šlo naplno.Teraz hlásia 30+,takže na dlhej to bude zaujímavé.Ale zas to tempo na dlhej aspoň na začiatku je pohodové,predsa len nie sú to klasické preteky, ale cyklojazda.
Ak bude v nedelu 32°C tak bude najlepšie niekde v hore na bikoch a nie sa vliecť po rozhorúčenom asfalte v najväčšom teple okolo obeda. Ale tešili sme sa na to
Uvidíme
Vlani na krátkej nás bolo tuším 116,na dlhej cca o polovicu menej. No ak bude tak brutálne teplo, zvolím na dlhej pomalšie tempo. Je to lepšie ako ísť na krátku, pretože tam je za 1 1/2 hod koniec.
No podla údajov na CTK vás toľko bolo. Máš to tam aj s menami a r. nar. Vyšlapať Zlatníky je vždy drina.
Optimus veď nemusíš letieť so š*****u, pekne svoje tempo.
Ak pôjdeme tak určite len také pohodové tempíčko lebo na MTB je to trochen viac makačka na tých hrubých gumách. Vlani sme na cesťákoch mali priemerku tuším okolo 30km/h.
Ale aj tak myslím že dáme s Lukim nejaký les + poobede nejaké kúpanie
V lese bude minimálne o 10stupňov menej
škoda, že tento rok nemôžem ísť, tak pôjdem aspoň na BN parenicu koncom augusta... minulý rok sa išlo cca 30 na dlhej ako tu bolo spomenuté, čiže nič hrozného únavný je akurát ten Kulháň na konci...
[quote=""
Optimus veď nemusíš letieť so š*****u, pekne svoje tempo.[/quote]
Presne to mám aj v úmysle,tento rok si tú trasu vychutnám pohodovým tempom,dúfam že nájdem nejaké spriaznené duše.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.ctkto.szm.com/index.htm
Luki to sa islo "bosianske tempo".
A vy s ocom pridete?
Uvidíme
2 roky doazdu boli 40ky teploty.vyslapat zlatniky bol v tom teple brutus
Ale aj tak myslím že dáme s Lukim nejaký les + poobede nejaké kúpanie
V lese bude minimálne o 10stupňov menej
Presne to mám aj v úmysle,tento rok si tú trasu vychutnám pohodovým tempom,dúfam že nájdem nejaké spriaznené duše.