Kategórie
Bike-tech
Novinka -14% Rock Machine Whizz FS II 90 AXS 29/27.5 bicykel, matte deep ocean blue
4 399 €
-14%
MOC 5 699 €
-22% Rocky Mountain Slayer Carbon 50 27.5 bicykel, zelená/zlatá
4 899 €
-22%
MOC 6 300 €
Výpredaj savings CTM SCROLL Pro 29 bicykel, strieborná/čierna
2 599 €
savings
MOC 3 899 €
-11% Transition Smuggler CB GX 29 bicykel, mechanical espresso
3 999 €
-11%
MOC 6 699 €
savings Marin Alpine Trail Carbon 2 29 bicykel, čierna/strieborná
od 3 099 €
savings
MOC 4 899 €
Novinka -29% Rock Machine Whizz FS II 50 29/27.5 bicykel, matte deep ocean blue
od 2 099,90 €
-29%
MOC 3 099 €
-20% Rocky Mountain Instinct C50 TOUR C1 29 bicykel, zlatá/červená
3 999 €
-20%
MOC 5 600 €
-20% RockShox Rudy Ultimate RaceDay2 28" odpružená vidlica, 30 mm, offset 45 mm, electric red
809 €
-20%
MOC 1 009 €
-20% RockShox Rudy Ultimate RaceDay2 28" odpružená vidlica, 30 mm, offset 51 mm, electric red
809 €
-20%
MOC 1 009 €
savings RockShox Paragon Gold TK A1 Solo Air Disc 28" odpružená vidlica, 65 mm
197 €
savings
MOC 325 €
-20% RockShox Rudy Ultimate RaceDay2 28" odpružená vidlica, 40 mm, offset 45 mm, electric red
809 €
-20%
MOC 1 009 €
savings SR SUNTOUR NEX-DS HLO 700C 63 TS odpružená vidlica, 63 mm
59,90 €
savings
MOC 89 €
-20% RockShox Rudy Ultimate Race Day 2 28" odpružená vidlica, 30 mm, gloss black
809 €
-20%
MOC 1 009 €
-7% RockShox Rudy Ultimate Race Day A1 28"odpružená vidlica, 30 mm
434 €
-7%
MOC 1 019 €
FORCE Basic C5.6 28" - 1 1/8" A odpružená vidlica čierna matná, 50 mm
59,99 €
MOC 67,99 €
Hm, tak to je blbe. Urcite by som im este napisal a pridal fotky a spravu zo servisu. Alebo ich ziadal o nahradu tvojich nakladov na opravu.
Nie je medzi, Race-L je klasicke XL okrem sedlovej trubky. Este to tak na tie ramy aj pisu fyzicky:- )
Race je uplny ideal pre vsetkych co maju dlhsi trup nez nohy a nepreferuju mierne mensi bicykel kvoli obratnosti.
Dobre sednuca geometria, je urcite vyssia priorita nez osadenie. Jednopila a Sram nie je minus, to je predsudok prip. preferencia.
Ale ak je to vazne taky problem, tak by som pozeral uplne inde a znova tam kde geometria bude sediet tvojim proporciam. Napr. Mondraker.
Ale je mozne ze pri 192/89 ti bude aj L-ko klasicke dostacujuce. Zrovna pri tychto ramoch (Enduro,FR,etc..) aj samotny Canyon odporuca ist do nizsej velkosti ak je clovek na rozmedzi, preto ten rozdiel medzi odporucanou velkostou medzi Strivom a Spectralom (plus Spectral je stale mierne mensi). Ale L-Race by ti sedel urcite lepsie.
Este zvazujem FOCUS SAM 2.0 http://www.northernride.com/Focus-Sam-2-0-2015-3399-p/focus-sam-2.0.htm je tam 34 Evolution vidla, ale zas neviem ci ist do toho alebo nie. Ten bike mozem mat za 2500€. Na mondrakerovi som mal performance 32 a bol som spokojny. Zas nie som narocny, len chcem bike, ktory mi bude fungovat a budem moct jazdit.
A k mondrakerovi len tolko nikdy viac. Mal som ten bike Mondraker Foxy R 2014 a zo 7 mesiacov bol ten bike 2 mesiace v servise. Predavajuci si z 30 dnovej lehoty zjavne nic nerobi, kedze pedale som su uz vyse 3 mesiacov v reklamacke, sedlovka mi odisla a ta bola vyse 2 mesiacov v servise a bike bol vyse mesiaca v servise. A to som si uz potom povedal dost. Tak som si spisal odstupenie od zmluvy podla zakona mam na to narok. Predavajuci to odmietol akceptovat a najlepsie je, ze poslal na mna pravnicku a este ma chcu pripravit o peniaze. Momentalny stav nemam bike ani 2550€ a predavajuci a aj pravnicka uz so mnou nekomunikuju. Hlavne ked som zvazoval tento bike, tak predavajuci sa dusoval, ze u neho je vyservisovane hned vsetko a pri Canyon vsetko musim riesit cez kuriera. Ako sa hovori, ked vtacka lapaju pekne mu spievaju. Ale to sem nepatri. Sorry sa OT.
Focus Sam je super bicykel, ale osobne ak mam hodnotit tu vybavu v tej cene tak to je prestrelene. 34 Talas/Evolution (je to na 99perc. 2014 rocnik vidlice) nie je bohvieco ani Magura TS RC neni nejak najvhodnejsi tlmic pre toto. Pri Canyone mas napr. (ale aj inde, to uz je taky zlaty standard), Pike/Debonair kombo a to funguje vyrazne lepsie.
To odstupenie od zmluvy mam potvrdene postovou dorucenkou. Bola v tom aj splatnost nakupnej ceny, vsetko mam podlozene. Uvidim co vybavi pan z ochrany spotrebitela, fakt super clovek. A ak nic, tak to asi posuniem vymahacskej spolocnosti a ona sa s nimi uz babrat nebude.
Zabudol som dodat, ze rad davam aj dlhsie vyjazdy, preto je dolezite aby to islo aj horekopcom
Ale zrovna 29" Spectral je navrhnuty dost konzervativne (a to aj oproti 27.5 verzii), a je tam vacsi rozdiel v geometrii nez byva uz teraz zvykom. Konkretne 68.5 hlavovka a 445 zadne vzpery (pre vsetky velkosti!) teda ziadny usmev dole kopcom nevycari.
V porovnani s tymto napr. novy Canfield Brothers Riot (140mm) ma 66.5 hlavu a 413mm vzpery v Mku. Suverenne najlepsi trailovy 29" bike na trhu podla mna.
Cize ak agilnejsi bicykel na dolekopec, netreba ist hned do Strivu, ale 29" Spectral tiez neni moc upgrade.
Co sa tyka Strivu, tam mas dobry postreh, hlinikove verzie su dost tazke (co je viac ich vybavou nez ramom), tam ma najvacsi zmysel karbonova verzia. Ale napr. 27.5" SpectralEX ma ledva 12.6kg a to uz je viac nez tvrda masina :- )
Inak bicykel urcite neznicis hoci neviem ake velke skoky az mas na mysli, a mozno najlepsie pockat co prinesie 2016 (nie len Canyon nutne). Zrovna trailove 29"tky prechadzaju svojou najvacsou evoluciou prave teraz by som povedal. Mozes zatial upravit kokpit napr. na sucasnom bicykli a odpichnut sa od toho ci to je spravny smer.