Kategórie
Bike-techNie zeby solo bajking nemal svoje vyhody, no obcas nezaskodi s niekym zdielat trasu, pripadne sa podelit o znalosti roznych tras priamo v terene...
Ak by to malo uspech, mohla by sa z toho stat aj tradicia zrazov bajkforistov.
Moja predstava nie je nejake brutalne chrtenie, proste skor vyletne tempo
Výpredaj -40% Superior XC889 29 dámsky bicykel, gloss white metallic/copper
719 €
-40%
MOC 1 199 €
Akcia GHOST Lanao EQ 27.5 dámsky bicykel, pearl red gloss/pearl purple matt
od 699 €
MOC 869 €
Výpredaj -13% Rock Machine Torrent 90-29 bicykel, čierna/sivá/strieborná
1 279 €
-13%
MOC 1 469 €
savings Cyclision Corph 2 MK-II 29 bicykel, midnight lime
849,90 €
savings
MOC 1 229 €
Akcia -13% Rock Machine Blizz TRL 50-29 bicykel, matte black/grey
od 1 049 €
-13%
MOC 1 539 €
Výpredaj -26% R2 WOLF ATC03A návleky na nohy, čierna/strieborná
17,09 €
-26%
MOC 26,99 €
savings Karpos LAVAREDO Booster kompresné návleky na nohy, čierna
od 27,99 €
savings
MOC 40,99 €
Pridite dnes na Jahodnu sutazit, pozerat, povzbudzovat... Pripravili sme pre Vas a pre Vase deti aj bohaty sprievodny program.
Tak to sme sa včera museli niekde cestou minúť. Ja som tento okruh išiel v ľahšom prevedení, protismerne.
Viac tu: post976134.html#p976134
Gratulujem! Doma je doma
Viac tu: post976134.html#p976134
Tomu lahsiemu prevedeniu som celkom neporozumel. Ake je tazsie?
Pamatam si iba jedneho cyklistu na Scotte. Ale to bolo uz v stupani na Stos. Nepredpokladam, ze by si bol az taky rychly, ze by si tam bol uz pred obedom
Sli sme podla Lacovej varianty z roku 2009.
Lacov prispevok: http://www.mtbiker.sk/forum/post322430.html?hilit=sedlo+zemicky#p322430
Hlasim, ze je to cele krasne prejazdne, ziaden padnuty strom, nic. Akurat sme v bode 2. zmeskali odbocku, lebo nas zlakal strmy zjazd. Da sa to ale napravit a na naslednom rubanisku odbocit do lava a doslapat to inou zvaznicou az po zaciatok cesty vysekanej do skaly.
Su to tam sice lesne cesty, ale velmi pekne a zaujimave.
Z Idcianskeho sedla to Pod Suchy vrch ide priamo po zltej a je to rovnako pekne prejazdne a s peknymi vyhladmi..
GPX je v povodnom Lacovom prispevku.
p.s.: Laco - dik za sqvelu mapovu pripravu.
A tú zvážnicu, ktorou ste sa potom vracali hore k tej "vysekanej" ceste, som raz išiel neskôr, keď som hľadal neasfaltovú alternatívu z Opátky smerom hore. Málo poniže križovatky pri kostole treba vojsť na cestičku medzi domy a tá nás dovedie na dobrú lesnú zvážnicu. Tou sa dá dostať na to rúbanisko, ktoré spomínaš a z neho smerom hore tak, ako ste išli. Pamätám si, že to nebolo nejako náročné. Tie cesty vidno aj na tej mojej mapke, čo si priložil.
Nie tak celkom, práve časť A je mierne zapadaná (2 stromy a konáre),ale prejazdné
ja jazdím aj varianty B a C normálna cesta, B je asfalt až po chatu Zálom, v D sa spoja
E (takto ste išli) sa dá pripojiť až na zelenú ale je to okľuka oproti A
Nevie niekto ako je to zo zelenou zo sedla "Zemičky" ?
ja jazdím aj varianty B a C normálna cesta, B je asfalt až po chatu Zálom, v D sa spoja
E (takto ste išli) sa dá pripojiť až na zelenú ale je to okľuka oproti A
Nevie niekto ako je to zo zelenou zo sedla "Zemičky" ?
Moze byt, na tu cast sme sa kvoli zlemu odboceniu v bode 2 nedostali. Cast E na obrazku ukazuje presne ako sa to da poriesit, ak sklznete z cesty.
Ako to myslis, zelena zo sedla Zemicky? Ako zmerom dole k Ruzinu?
Ešte jedna otázka ohľadom obrázka. Sú tie modré čiary cyklocesty alebo je to niečo ine ?
Ešte jedna otázka ohľadom obrázka. Sú tie modré čiary cyklocesty alebo je to niečo ine ?
V opacnom smere to popisal mrazik tu. V smere na suchy vrch to pred mesiacom presli chalani co spali na turniskach. Pisali o tom aj na tu fore.
Inak asi 100m pred bodom 2 este skor nez ten chodnik zacne padat dole ide do lesa kratucka spojka - zaciatok je celkom zarasteny ze si ho clovek nevsimne ale je to prejazdne.
Zelená zo sedla Zemičky do Sedla pod Suchým vrchom je na bicykli nie veľmi zjazdná (viac menej cykloturistika - rozumej tlačenie bajku). Hneď zo Zemičiek je brutálny kopec (tlačenka) potom niekoľko technickejších úsekov ponad Turniská a ďalej hrebeňom do sedla je to pomedzi skaly, korene, popadané stromy. Celú trasu som išiel dávno ale predpokladám, že sa tam veľa nezmenilo. Z Turnísk na Zemičky som išiel nedávno, na bicykli nedoporučujem.