Kategórie
Bike-techposledný komentár: 2. 6. 2008 o 16:08
Akcia -26% Rock Machine Blizz TRL 40-29 LTD bicykel, matte khaki/neon orange/black
od 919 €
-26%
MOC 1 389 €
savings Cyclision Corph 2 MK-II 29 bicykel, midnight lime
849,90 €
savings
MOC 1 229 €
Akcia -10% Rock Machine Catherine CRB 20-29 dámsky bicykel, modrá/ružová/strieborná
1 509 €
-10%
MOC 1 669 €
savings CTM CHARISMA 1.0 27.5 dámsky bicykel, biela perleť/mint
289 €
savings
MOC 459 €
Skúšali ste niekto ísť z Medziholia po zelenej značke dolu smer Bystrička a potom do Kraľovian? Nikdy som tade nešiel ani pešo, tak či to má význam skúšať. Cez víkend by som chcel ísť pozrieť preteky motoriek do Žaškova, tak som uvažoval že pôjdem na biku a potom si vyšľapem na Medziholie. Mohol by som ísť aj dolu po zelenej do Štefanovej, prípadne žltú do Zázrivej ale takto by som to mal smerom domov a nemusel sa kus vracať. Ak ale mám nosiť a tlačiť aj dolu kopcom, tak pôjdem radšej niečo iné. Dík.
edit: Kukám teraz lepšie a vidím, že to je skoro celé spevnená cesta. Tak to asi kašlem na to a dám si niečo krajšie.
je tu niekto (zeny,chlapi) tak nejak okolo 23 rokov čo chodíte na také hobby výlety na biku, skôr taký primeraný terén a nejaké poľne cesty keď tak aj nejaká asfaltka, zo Žiliny. (tak do 70 km denne)
Ak hej tak sa ozvite, rád sa niekedy pridám.
https://www.polarpersonaltrainer.com/shared/exercise.ftl?shareTag=478d2fead8fd009d10903ea895ac81c5
Cez víkend, najlepšie zajtra by som možno navštívil aj ten Kozlov Trail čo vy na to kvakob andulka.
Ten zapadny traverz Mincol - Polom je chodnik alebo lesna cesta? Slapatelne v sedle aj naopak?
Siel som to, zaciatok o nicom, potom som znacku stratil, zrejme isla kadejako lesom, ja som nasiel (asi) na opacnej strane iny chodnik, ten bol trochu zaujimavy, ale pomerne narocny, skoncilo to na zvaznici, pekny vyhlad a potom dole na tu asfatlku a dlho az na hlavnu cestu. Treba ist zo Stohu po zelenej, ta vyzera slubne.
Po sedlo medziholie som to siel, na Chleb nosis, potom su zaujimave enduro useky, kde sa da dobre vysypat, dalsie tlacenie uz prakticky nie je, je to pekne, za mokra urcite ale nie, pod Stoh to je tiez peknucke a potom zacina sranda, hore na Stoh. Ale nie je to take zle, ako to vyzera, hore na Stohu je to zase paradicka. Zo Stohu do sedla dole ide paradna vec, ale len za sucha (co je asi nikdy
Poznám to tu po cestách, a teraz som si doniesol mtb. Čiže nejaké trasy ako Polom či Súľov, alebo som našiel nejaké cesty smerom za Turie/Višňové. Prípadne sa nechám povodiť.
Najazdané mám tento rok, takže s kondičkou problém nie je.
Po modrej z Višňového alebo po žltej z Turie?