nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 22. 10. 2017 o 11:16
posledný komentár: 4. 2. 2013 o 10:58
ale ako pose katko Sagiho etapa este pride
Ale do očí na tlačovke by si mu to nepovedal
tulenik mozes sa k tomu vyjadrit aj ty
A prečo nie? Normálna otázka: "Peter, počuli sme z dôveryhodných zdrojov, že sypeš. Je to pravda? Si sypač?"
dnes je najprudsi kopec TDF,takze dnes to bude veeelmi zaujimave
edit// teraz moj prispevok vyznie cudne kedze Canopus si meni volako prispevok stale
cely betalivetracking vobec nejak cudne funguje,ked nezaznamenava SAGANA v uniku ale medzi odpadlikmi
jj, zahmlievanie? Ja som to nepovedal, ja nie. Ja som to iba počul z "dôveryhodných zdrojov" (písali to na MTBiker).
cely betalivetracking vobec nejak cudne funguje,ked nezaznamenava SAGANA v uniku ale medzi odpadlikmi
mozno aj kvoli tomu ze Peto nema pod sedlom to GPS su tie zmatky
stv je totalne na p., bud nevysielaju, a ked nahodou ano tak je to aj tak absolutna hruza.
ako tiez by som si radsej pozrel cyklistiku(taktiez aj vcera hlavne nakolko v praci som musel hladat nejaky zahranicny live stream)..
ale tak davis cup hra nas stat , tour de france je medzinarodna takze to dava na statnej verejnopravenej TV zmysel, neurazaj ine sporty
P. S. : ten akvadukt som si vsimol, ukazovali ho na ES tusim pred abo po prestavke, pozeral som s otvorenymi ustami doslova