to nejde.... nesla by mechanikom diagnostika aut... niekedy sa potrebuju napajat na server do Spanielska cez wifi a resetom by to bolo v haji.... ale zase by musel prist ITckar
ak mas na routeri volny LAN port, mozes donho pichnut svoj vlastny router s vlastnou wifi sietou a vlastnym heslom a nebudes odkazany na ziadneho admina, ale mam taky pocit ze nastavenie toho vlastneho routera by asi bolo nad tvoje sily
Obmedzený rozpočet študenta. One plus two bude za minimálne 350 eur.
1+1 má aj tak dostatok výkonu a viac by som aj tak nevyužil. Keď tak 1+1 predam a kúpim niečo ine
Moj otec ho ma a je spokojny, ale podla mna je to velky televizor
Mam troch kandidatov, lebovo vibe z2 pro, xiaomi mi4 a one plus one(pripadne po predstaveni aj one plus two) vsetky su u mna na rovnakom, cize nemam sajnu ktory by bol lepsi
Mam Oneplus One, zial nefunkcy. Mal som ten kus, ktoremu nefungoval touchscreen a casom prestal aj telefonovat. Reklamacie som sa zial nedockal. Pouzivam ho uz len na bike.
Ak trackujete vyjazdy, Oneplus one mozem len doporucit. Mal som kopec mobilov s androidom, ale 1+1 ma ten najpresnejsi GPS snimac doteraz. Fix po restarte v priebehu par sekund. Este aj v dome mi v hociktorej izbe chyti cez 10 satelitov.
Máte niekto Samsung Galaxy A3? Prípadne viete ho porovnať s S5 mini? Na A3 sa mi páči celokovové telo a jeho malá hrúbka (7mm), no čítam recenzie že HW by mohol byť aj lepší. Predpokladám že ako bežného užívateľa ma to moc trápiť nebude. Alebo máte niečo prečo by som ho nemal chcieť?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ak mas na routeri volny LAN port, mozes donho pichnut svoj vlastny router s vlastnou wifi sietou a vlastnym heslom a nebudes odkazany na ziadneho admina, ale mam taky pocit ze nastavenie toho vlastneho routera by asi bolo nad tvoje sily
32 bit : http://www.nirsoft.net/toolsdownload/wirelesskeyview.zip
64 bit : http://www.nirsoft.net/toolsdownload/wirelesskeyview-x64.zip
stále tam je nejaka tá neistota tak chcem počuť aj vaše názory. ďakujem
1+1 má aj tak dostatok výkonu a viac by som aj tak nevyužil. Keď tak 1+1 predam a kúpim niečo ine
Mam troch kandidatov, lebovo vibe z2 pro, xiaomi mi4 a one plus one(pripadne po predstaveni aj one plus two) vsetky su u mna na rovnakom, cize nemam sajnu ktory by bol lepsi
Ak trackujete vyjazdy, Oneplus one mozem len doporucit. Mal som kopec mobilov s androidom, ale 1+1 ma ten najpresnejsi GPS snimac doteraz. Fix po restarte v priebehu par sekund. Este aj v dome mi v hociktorej izbe chyti cez 10 satelitov.
Nenaslo mi to na markete, aky mas fon a android?
Teraz mám one plus one a tam to je v základe