Nakoľko som okrem vášnivého cyklistu aj vášnivý rybár , neodpustil som si v tunajšom jadrane zmočiť svoj prút... . Úlovkov nebolo toľko , čo minulý rok , ale za to sa mojim deťom podarilo zopár krásnych rybičiek prekabátiť...Samozrejme ako ortodoxný " catch and release " , všetky úlovky plávu v mori na večeru máme miestny kebab
Toto je príbeh 21. storočia, Grey a Anastasia... Všetky ostatné sa môžu strčiť Toto je kniha, ktorá mi rozprúdila krv, rozbúchala srdce, roztancovala prsty, dala do pojazdu slzné kanáliky (a to poriadne), vyčarila úsmev na tvári (niekedy som sa až musela chytať za brucho od smiechu), kniha kvôli ktorej som odkladala ísť sa najesť a wc...
jaaaj ja som predpokladala že si to čítal keď si vypichol, že som si mohla vybrať lepšiu knihu. KinDo kniha má ďaleko od filmu a ja čítam už 3. Film ako taký sa mi nepáčil. Kniha je písaná iným spôsobom. Ale veď to tak býva, že film urobí zlé meno aj knihe. Väčšinou sú knihy lepšie.
ešte že mi to vravíš keď si to nečítal...
pomaly si asi budem doma v skrini čítať knihy po tme aby ma nikto nevidel čo čítam lebo potom len počúvam aké knihy sa vlastne majú čítať. aach
stacilo citat recenzie na dej filmu,ak je taka a knizka,tak chran nas boh
nepoznam kvalitne knizky podla ktorych bol spraveny brak film.....ci su take?
stacilo citat recenzie na dej filmu,ak je taka a knizka,tak chran nas boh
podla mna sa neda poriadne sfilmovat skoro nic podla S. Kinga
a napr minuly tyzden som zachytil v telke dennu hliadku - nedalo sa na to divat (pritom kniha bola vyborna)
Jasnačka že sa nedá sfilmovať všetko. Koniec koncov ako by sme strepali x stranovú knihu do 90 minútového filmu. A potom človek sa lepšie stotožní s postavami v knihe kde sú opísané aj myšlienkové pochody postavy pričom vo filme to je inak. Ja osobne som bola vždy spokojnejšia s knihami aj keď si rada pozriem aj dobrý film
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
po akej dobe sa ti vytvorili ?
resp. kedy si naposledy kontroloval ?
Rybárska technika : lov na bič, 1 gramový plaváčik
Nástraha : umnelá patentka / Berkley/
citat z recenzie
citat z recenzie
Ja na wc chodim a zijem normalne len citam knihu milovanu a nenavidenu. A ty si to uz cital?
jaaaj ja som predpokladala že si to čítal keď si vypichol, že som si mohla vybrať lepšiu knihu. KinDo kniha má ďaleko od filmu a ja čítam už 3. Film ako taký sa mi nepáčil. Kniha je písaná iným spôsobom. Ale veď to tak býva, že film urobí zlé meno aj knihe. Väčšinou sú knihy lepšie.
Vikina vsak si si aj mohla
aaale kdeže na záhrade
pomaly si asi budem doma v skrini čítať knihy po tme aby ma nikto nevidel čo čítam lebo potom len počúvam aké knihy sa vlastne majú čítať. aach
som myslel, ze je to ten zaciatok
podla mna sa neda poriadne sfilmovat skoro nic podla S. Kinga
a napr minuly tyzden som zachytil v telke dennu hliadku - nedalo sa na to divat (pritom kniha bola vyborna)