ked som isiel vcera peso z Marianky, kde som bol pozriet Zimny maraton, a vracal som sa cez Malinsky vrch do Race... tak som si spomenul na jeden stary singletrack, ktory som poznal ako prejazdny cca z roku 1985. Chcel by som sa ist nan buduci vikend pozriet...
Otazka znie, su ochotni bratislavski bikeri v pripade, ze by sa dal spojazdnit, urobit na nom nejake brigady... asi bude treba pilit stromy, odpratavat spadnute haluze, mozno i mensie zemne prace - uprava chodnika...
Ak by bol zaujem o obnovu tohto singletracku, dajte mi vediet, a pozriem sa, v akom je stave, pripade urobim foto dokumentaciu.... Inak ten singletrack ma uctihodnu dlzku 7,9 km !!! Ak by sme ho dali dokopy, tak som ochotny ho i zlegalnit a vyznacit ako oficialnu cyklotrasu.....
posledný komentár: 15. 8. 2025 o 12:39
prva cast MS asfalt na Kacin 18 minut ( pri blatovych jamach som ale vyrazne isla pomalsie aby som sa neuspinila
od asfaltky az po vyjazd na zvaznicu, cca 14 minut ( pustala som vsak 1 ks protiiduceho bikera-nechcel skocit dole svahom predo mnou
ked je sucho a je to tak ako teraz, nevymlete, tak v pohode to das aj na cestaku , strme to je sice trosku, ale tak ides za sedlo a je to. Enduro to nie je, skakat tam nie je nutne.
silvax:
tak to je jasne, 14minut na pol plynu, nechcel by som sa stretnut, ked to pojdes na max .. a ten protiiduci preco nechcel dobrovolne skocit zo svahu .. to su moresy .. neuvolnit miesto zene
ved to ja pridem na Kacin a prvi uz piju kofolu na ZS
asi sa da ist rychlejsie ked je spolocnost a clovek to pusti, ale na to uz nemam gule. hold 40 na krku a manzelka s dvoma detmi je privelka brzda
Aha sú aj horšie časy na strave, takže tvoj čas je podľa tabuľky náhodou ok.
dal si sem ale opacny smer
kto, musis mat zvlastny jazdny styl
Ani nie, ak som bol tento rok na Cerovke 5x tak je to veľa. Trošku odvahy a sebavedomia som nabral na Rychlebkách a Cerovka je pre mňa fajn lebo na nej netreba skákať a tá meraná časť medzi Kačínom a ŽS ide takmer vkuse dole kopcom