Skusal niekto ist trasu Lubochnianska dolina, na Mocidlach po zltej vytlacit na chatu pod borisovom a potom po modrej Necpalskou dolinou do Necpal a stade nejako do Vrutok ?
Skusal niekto ist trasu Lubochnianska dolina, na Mocidlach po zltej vytlacit na chatu pod borisovom a potom po modrej Necpalskou dolinou do Necpal a stade nejako do Vrutok ?
Pred dvoma rokmi som to išiel s dvoma chalanmi. Z Ľubochnianskej doliny sa to nedá ani tlačiť, ale skôr niesť. Niektoré úseky som myslel, že bicykel zahodím. A ešte nás peší upozornili, či chceme platiť pokutu, že sme v chránenom pásme. Do Necpalskej doliny je to už v pohode, okrem zopár schodov. Prespali sme potom v Bystričke a na druhý deň cez Martinky do ZA.
takyto dilino a jemu podobny nam robia zle meno... http://www.zilinak.sk/prispevky/2139/na-vodnom-diele-zrazil-cyklista-38-rocnu-zenu-z-miesta-usiel kazdopadne hore na hradzi na strane od KIA by som bajky uplne zakazal. je nebezpecne aby po tom uzkom chodniku chodili chodci, bezci, korculiari, rodicia s detmi a do toho cyklisti. osobne som videl zrazku cyklistu ktory zrazil mlade dievca a mala nad obocim trznu ranu tak 4-5cm. krv jej valila z toho a hned volala nahodou okoloiduca lekarka zachranku a dievca bude mat od debila jazvu na tvari do konca zivota.
Ja sa VD vyhybam ako len mozem. Vacsinou idem popri kolajach az do Varina. Tam je cesta prazdna !! A ked tak prejdem z Mojsa cez most ku pizzerke a potom do Mojsovej Lucky cez Trnove domov na vlky !
...kazdopadne hore na hradzi na strane od KIA by som bajky uplne zakazal...
ok - ale potom na druhej strane vahu by mali mat zakaz vstupu minimalne korculiari a kociky ...
apropo : nie je nahodou lava strana vahu od strecna po priehradny mur znacena cyklotrasa ? pytam sa, lebo si nepamatam
Tiez uz neviem po ktorej strane vedia vazska cyklomagistrala, zda sa mi ze dokonca po oboch. Co viem ale na 100% je, ze na oboch stranach je pesia zona a teda max 20km/h, co tam chodia tak stare babky. Zrazku s pesim si tam velmi predstavit neviem, jedine ze by jeden zo zucastnenych blbol alebo bol nadrbany apod. Okrem niektorych korculiarov sa mi to tam zda bezpecne.
v rakusku ( alebo taliansku ? ) som na cyklostezkach stretaval znacky, ktore obmedzovali rychlost.
mozno by sa na hradzi (zaciatok, lavka / prijazd z mojsa / mojsovej lucky) taketo nieco zislo ( ak tam znacky su, tak budu na mieste, kde to ako cyklista nevnimam )
urcite som vsak registroval znacku "koniec obce" a auta, ktore tam chodia ...
ak by mal niekto záujem, tak dnes sa chystám na Kl. Maguru - Vendovku a Ch.p. Chlebom...nechce sa mi ísť cez Ch.p.Suchým, tak sa autom zveziem do T.Kľačian...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Kunerad - Omegová - "Letisko" - a cca 30 min tlačenie na Veterné
Viz: http://www.sports-tracker.com/workout/krokodil/555782ace4b065a9aa8d214b
mozes pls vlozit gpx ?
ta mapa na sport-tracker mi moc nereze
trasa
Genialne fotky
ps: okruh nie je vhodny pre slabsie povahy, ma 26km, 1500 vyskovych a sli sme to .. no, dlho
Pred dvoma rokmi som to išiel s dvoma chalanmi. Z Ľubochnianskej doliny sa to nedá ani tlačiť, ale skôr niesť. Niektoré úseky som myslel, že bicykel zahodím.
Diky este raz !
ok - ale potom na druhej strane vahu by mali mat zakaz vstupu minimalne korculiari a kociky ...
apropo : nie je nahodou lava strana vahu od strecna po priehradny mur znacena cyklotrasa ? pytam sa, lebo si nepamatam
mozno by sa na hradzi (zaciatok, lavka / prijazd z mojsa / mojsovej lucky) taketo nieco zislo ( ak tam znacky su, tak budu na mieste, kde to ako cyklista nevnimam
urcite som vsak registroval znacku "koniec obce" a auta, ktore tam chodia ...
mozno to dnes pojdem obzriet ...
Frivald - Vríčanské sedlo - singel - Kľacký vodopád - Búda - Partizán - singel - Reváňske sedlo - po žltej - Fačkovské sedlo
http://www.sports-tracker.com/workout/krokodil/55c62e3fe4b0e6dddb3eeb50
Sem tam sme aj na bajkoch šli