Dávam to sem, keďže tu chodí viac žiletkárov, ako do vlákna určeného pre príslušenstvo. Skúsenosti s týmito trenažérmi asi nemá veľa ľudí, keďže ceny sa pohybujú okolo 1000€ +-, ale predsa ak by sa niekto našiel, privítam každú reálnu skúsenosť, taktiež aj softwarové vybavenie (ktorá značka je na tom lepšie) a vybavovanie reklamácií. Jedná sa konkrétne o najvyššie modely Tacx i-Genius t2000 a Elite Real Turbo muin.
Neviem ako je to s elite ale na Tacx sa daju videa aj stiahnut cez torrenty. Ja ich mam 50.
Tie videá majú dosť giga, okolo 10-15GB jedno? Ako ich potom nájdem na torrentoch a kde?
A ktorý máš Tacx, ten t2000, alebo iný model? Aj fórum má Tacx lepšie premakané ako Elite, bývajú problémy s tými trenažérmi pri inštalácii a nastavení, tak v tomto prípade je dobré fórum nevyhnutné.
Keď si robíš vlastné video, tak máš soft do mobilu? To je super, lebo Elite Real turbo muin má (RealVideo), stiahneš z google play, ale pre Tacx som nenašiel.
Tie ceny videí sú na hlavu, k tak drahému trenažéru mali byť za nejakú zvýhodnenú cenu, keď nie zadarmo. A ešte ti k hladkému chodu aj silný notebook treba, takže trenažér 800 - 1000 Eur a notebook ďalších 800-1000 Eur.
Tie Blu-ray videa som myslel. Aj by som ich pohľadal, len neviem aké názvy, resp. koncovky majú mať. Nevieš náhodou?
Ja som ziadne videa nerobil len som niekde videl navod pre GoPro a Garmin cyklopocitac. Treba hladat tacx(cycling) T2056,
Su aj alternativny predajci videi. Ceny boli niekedy 10-15Eur.
Inak pred par mesiacmi bol fortius s notebookom a SW ver.4 za 400 na ebay.de.
to bol asi ten starý fortius, ktorý simuloval stúpanie max do 7% a potom už iba virtuálne. i-Genius má už motorovú brzdu a vie simulovať reálne do 20%.
Pozerám, že Blu-ray sú zatiaľ iba 3 videa, tak zatiaľ sa uspokojím s obyčajnými, čo sú na torrentoch. Pustím sa aj ja do sťahovania.
A aký ty máš vastne trenažér?
Nie funguje to tak, ze ked pri filmovani predbehli cyklistu, predbehnes ho aj na trenazeri bez ohladu na to ako rychlo ides. Rychlost premietania(zmeny framov) zavisi od rychlosti na trenazeri.
Tu je napr. HD video, cena na nosici DVD je nizsia ako za stiahnutie. https://www.reallifevideo.de/rlv.php?rlv=sanetsch&lang=en
No tak je to niečo ako hra, ale aby si sa poriadne zahral, tak musíš makať na biku, nie stláčať na klávesnici šípky Na zimu myslím, že parádna príprava, len ta cena sk.....á. Ale ako pozerám, tak nikto ten trenažér nemá.
Ja si chcem kúpiť Bushido, hlavne kvoli kontrole wattov, a aj kvoli tomu, ze v pivnici nemam zasuvku el. tak je to jediná voľba....Inak tusim reeller_sk ma tacx genius
Ja mam asi 5 rocny flow. Kazdy tacx s podporou virtual reality zobrazuje watty. Byvaly kolega ma genius hovoril, ze pri vecsich stupaniach,neviem presne od kolko %, uz slapanie nie je pocitovo realne. Pri flow to je uz pri 8%. Tacx to nazyva prepocitavanie rychlosti. Skratka stupanie je 12%, ty ides 8% stupanie(odpor brazdy) a podla vykonu ti zobrazuje rychlost, akou by si isiel na rovnakych wattoch pri 12% stupani. Brzda je slaba a neda sa ist na tazkych prevodoch.
To bolo na tých starých I-Geniusoch a Fortiusoch, ktoré mali elektromagnetickú brzdu, na tomto novom Geniuse je motorová brzda a reálne robí stúpanie 20 %, aj reller-sk mi to potvrdil. on má ten trenažér.
Neviem ako je to s elite ale na Tacx sa daju videa aj stiahnut cez torrenty. Ja ich mam 50.
Ja mám Tacx i-flow a tiež Tacx i-vortex. Používam to pravidelne 5ty rok
Ak môžem,chcel by som sa opýtať na jednu vec k tým videám.
Pri inštalácii vide vždy musím vložiť kód licencie. Inak nieje možné video spustiť. Ako to teda je s tými torrentmi ? je pri každom stiahnutí dajakým spôsobom vygenerovaný nový licenčný kód?
Tiež som nikdy nemal možnosť vyskúšať,či licenčný kód je možné použiť pri viacnásobnej inštalácii,nemáš s tým náhodou skúsenosti ?
Vopred ďakujem
Dávam to sem, keďže tu chodí viac žiletkárov, ako do vlákna určeného pre príslušenstvo. Skúsenosti s týmito trenažérmi asi nemá veľa ľudí, keďže ceny sa pohybujú okolo 1000€ +-, ale predsa ak by sa niekto našiel, privítam každú reálnu skúsenosť, taktiež aj softwarové vybavenie (ktorá značka je na tom lepšie) a vybavovanie reklamácií. Jedná sa konkrétne o najvyššie modely Tacx i-Genius t2000 a Elite Real Turbo muin.
Podľa inzerátu v ktorom ponúkaš NEO smart usudzujem že si na ňom asi už niečo odjazdil. Môžeš sa prosím podeliť o tvoje skúsenosti a postrehy k tomuto trenažéru ? Táto problematika ma nesmierne zaujíma ,lebo som vášnivým vyznávačom tohto druhu tréningu. ročne odjazdím na VR trenažéri okolo 150 hodín
Aj dnes som na ňom jazdil, je to to najlepšie čo som doteraz mal, perfektný trenažér, len bohužiaľ nemám peniaze na nový notebook, za trenažér som vysolil 1480 Eur a keď mi došiel zistil som, že mi seká video, keď som chcel točiť, môj noťas má slabú grafiku a procesor, takže potreboval by som na plné využitie tohto trenažéra aj silnejší, oveľa silnejší notebook a ja som zase maximalista, tak už by som zobral taký aby mal dosť silný výkon na niekoľko rokov. Preto ho radšej teraz predám a o pár mesiacov, keď budem mať dosť peňazí aj na noťas, tak kúpim zase tento trenažér, aj notebook. Možno dovtedy pôjde cena trohu dole, teraz je to horúca novinka, tak nech ho využije niekto, kto má k tomu aj postačujúci notebook. Takže momentálne na ňom jazdím, pričom je skvelé, že sa dá využiť aj s mobilom cez Bluetooth. Stiahol som si Tacx trainer software a cez mobil si mením jeho odpor, v tomto prípade nemusí byť ani zapojený do siete, tým že točíš, vyrábaš elektrinu na jeho funkčnosť, ale nebaví ma takýto tréning, že nevydím na displayi video s traťou a kúpa notebooku by ma momentálne odrovnala, pretože taký ako chcem stojí okolo 1800 Eur a to je už pálka.
A aký software je k tomu trenažéru ? Nie je to štandardný TTS4 ?(Tacx training software 4) . Lebo mne tento softvér,dokonca verzia Advance aj s videami aj s virtuálnou realitou funguje bez chybne na noťasi ktorý stál cca 550€. Myslím že jedinou podmienkou pre správne fungovanie TTS4 je nezdieľaná grafika.
Práveže mám zdieľanú Intel 4000, ktorá je v procesore. Myslel som, že keď mi neseká normálne film, tak nebude ani video. Ale cez mobil ide perfektne, pridám si pekne watty a za sekundu mám zvýšený odpor na trenažéri. A navyše je veľmi tichý, fakt počujem iba cvrlikajúcu reťaz a minimálne trenažér. Pekne sa aj nakláňa do strán, keď idem zo sedla alebo zaberiem do pedálov pri odpore. Staršie trenažéry, kde máte napevno upevnenú zadnú stavbu nemajú veľmi v láske karbónové rámy, sám som skúšal a tak sa mi ohýbala sedlová trúbka až som sa báll, že mi praskne.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Áno, to je najlepšia cena, u nás okolo 1000 Eur.
A ktorý máš Tacx, ten t2000, alebo iný model? Aj fórum má Tacx lepšie premakané ako Elite, bývajú problémy s tými trenažérmi pri inštalácii a nastavení, tak v tomto prípade je dobré fórum nevyhnutné.
Tie ceny videí sú na hlavu, k tak drahému trenažéru mali byť za nejakú zvýhodnenú cenu, keď nie zadarmo. A ešte ti k hladkému chodu aj silný notebook treba, takže trenažér 800 - 1000 Eur a notebook ďalších 800-1000 Eur.
Tie Blu-ray videa som myslel. Aj by som ich pohľadal, len neviem aké názvy, resp. koncovky majú mať. Nevieš náhodou?
Su aj alternativny predajci videi. Ceny boli niekedy 10-15Eur.
Inak pred par mesiacmi bol fortius s notebookom a SW ver.4 za 400 na ebay.de.
Pozerám, že Blu-ray sú zatiaľ iba 3 videa, tak zatiaľ sa uspokojím s obyčajnými, čo sú na torrentoch. Pustím sa aj ja do sťahovania.
A aký ty máš vastne trenažér?
Tu je napr. HD video, cena na nosici DVD je nizsia ako za stiahnutie.
https://www.reallifevideo.de/rlv.php?rlv=sanetsch&lang=en
Ja mám Tacx i-flow a tiež Tacx i-vortex. Používam to pravidelne 5ty rok
Ak môžem,chcel by som sa opýtať na jednu vec k tým videám.
Pri inštalácii vide vždy musím vložiť kód licencie. Inak nieje možné video spustiť. Ako to teda je s tými torrentmi ? je pri každom stiahnutí dajakým spôsobom vygenerovaný nový licenčný kód?
Tiež som nikdy nemal možnosť vyskúšať,či licenčný kód je možné použiť pri viacnásobnej inštalácii,nemáš s tým náhodou skúsenosti ?
Vopred ďakujem
Podľa inzerátu v ktorom ponúkaš NEO smart usudzujem že si na ňom asi už niečo odjazdil. Môžeš sa prosím podeliť o tvoje skúsenosti a postrehy k tomuto trenažéru ? Táto problematika ma nesmierne zaujíma ,lebo som vášnivým vyznávačom tohto druhu tréningu. ročne odjazdím na VR trenažéri okolo 150 hodín