Kategórie
Bike-tech
Výpredaj -6% GHOST KATO Essential 29 bicykel, light grey/black matt
589 €
-6%
MOC 779 €
Akcia -26% Rock Machine Blizz TRL 40-29 LTD bicykel, matte khaki/neon orange/black
od 919 €
-26%
MOC 1 389 €
-17% Bianchi Nitron 9.4 XT/Deore 1x12 29 bicykel, celeste/čierna
1 499 €
-17%
MOC 2 499 €
Výpredaj -13% Rock Machine Torrent 90-29 bicykel, čierna/sivá/strieborná
1 279 €
-13%
MOC 1 469 €
Výpredaj savings GT Avalanche 27.5 microSHIFT bicykel, sport blue
579 €
savings
MOC 929 €
-15% Mondraker Chrono DC 29 bicykel, graphite/desert grey/orange
1 099 €
-15%
MOC 1 849 €
Akcia -22% GHOST KATO Essential 27.5 bicykel, light blue pearl/orange gloss
539 €
-22%
MOC 779 €
savings Ride Concepts Accomplice Clip dámske tretry, rose camo
od 108 €
savings
MOC 158 €
Ale to je tak - spravia mostik, foristi sa stazuju ze to mali vysypat kamenami. Vysypu nieco kamenami, a foristi sa stazuju ze budu mat rozrezane gumy. Ani tak, ani tak...
Maťo, nejde o blato, ale ten predošlý mostík bol v úplnom poriadku, zbytočne ho "opravovať". Argument o sprístupnení pre nevyjazdených cyklistov je zbytočný, lebo ďalej ten singel aj tak pre nich nie je.
Ved toto sa bojim, doteraz sa nedostali za mostik, teraz zistia ze su za nim jamy a o par tyzdnov sa to bude volat 4 mostiky namiesto 3 jamy...
Ale to je tak - spravia mostik, foristi sa stazuju ze to mali vysypat kamenami. Vysypu nieco kamenami, a foristi sa stazuju ze budu mat rozrezane gumy. Ani tak, ani tak...
Pravidelne som tadial jazdil s RocketRonom vyjazdenym do slicku a problem som nemal...pred rokom som myslel, ze sa tadial neda poriadne prejst cez to blato, zaciatkom tohto roka som to jedneho dna 5x po sebe vyskusal a odvtedy ziadny problem. Ked mi robi na nejakom traile nejaka pasaz preblem, tak sa to skusim bud postupne naucit, alebo to pokojne obchadzam ked je to mimo moju hlavu/schopnosti....ale nie ze vsetko si prebudujem aby som sa ako totalna lama mohol pohodlne vyvazat...
NIekedy mam pocit, ze MLB nevedia presne urcit ze kto je ich cielovka, hlavne ak sa otvori tema polovnici, ale pri budovani a udrzbe ciest to je jasne - primarna je masa ludi. Dostat co najviac ludi do lesa, urobit im podmienky aby si to uzili a nezabili sa pri tom. A nasledne z toho tazit.
Bikerov v dohladnej dobe nebude viac ako beznych ludi, co vyrazia v priemere max raz za mesiac do lesa, takze je jasne, ze kto tvori tu masu.
Tam nie je co sa ucit - ked je blato v norme, da sa to prejst. Ked ho tam je vela, neda sa tam vletiet v takej rychlosti, aby clovek bezpecne presiel po mostiku na druhu stranu.
lebo sa tam niekto nezmestil , tak sa nasral a dal ho dole ? divny pristup k prirode
Ved ano, bol. Pretoze tam sa blato drzalo aj ked cely trail bol suchy. Muselo 2 tyzdne nezaprsat aby sa to dalo prejst.
samozrejme v skoru jar ked to bolo az moc bahnove som tadial nejazdila, ved to je celkom logicke akceptovat ze v lese je na jar a po dazdi blato
mozno stacilo vymyslet len nejake odvodnenie a mostik mohol zostat
Ked premostia tie 3 jamy, tak trail premenujeme, ale nie na 4, ale na 6 mostikov
To nie je o technike, ale o podklade - ked tam je vela blata, tak sa to proste nedalo prejst. Naposledy v polovici maja som mostik obchadzal zlava, a vtedy sa mostiku vyhybali aj bajkeri s "trosku" inou urovnou skillu ako mam ja