polo chodi vacsinou s SPD podla toho co tu pisal davnejsie
ale on bude urcite vediet ...
na tych jeho videach je na prednom pri kazdom druhom switchback-u
podrobny plan Vysokych Tatier z roku 1975
origos je ulozeny TU
Takú som mal... Pred cca 35 rokmi. Prudko podrobná. Tak sa mi zdá, že ju nakreslil Arno Puškáš.
Jeden junáčik z Brna ju bohvieodkiaľ okreslil na pauzák, rozmnožil, a potom rozdával - mne ju dal na Sliezskom dome za pár pív a fernetov. Dlhé roky mi visela na stene.
iron.hide rano v rychliku KE-BA sla cernosska rodina. Hovorili (aj medzi sebou) len lamavou anglictinou, boli zbaleny na dlhu cestu a zjavne nemali ani len sajnu kam a ako cestuju. Jedine co vedeli, ze chcu ist do viedne
iron.hide rano v rychliku KE-BA sla cernosska rodina. Hovorili (aj medzi sebou) len lamavou anglictinou, boli zbaleny na dlhu cestu a zjavne nemali ani len sajnu kam a ako cestuju. Jedine co vedeli, ze chcu ist do viedne
Neni mi uplne jasne,preco by medzi sebou hovorili lamanou anglictinou a nie materinskym jazykom...
Keď sa darí tak sa darí - po umývačke, ktorá skapala pred pár mesiacmi a kupovali sme novú, elektrickom grile, ktorý dnes veziem Tesakovi s prosbou o opravu, práčky, na ktorej 3 mesiace po konci 5ročnej záruky odišla elektronika a včera mi ju veľkoryso za 80 EUR opravili mi dnes skapal router, rovnako 3 mesiace po záruke. Tento rok je skutočne vydarený! Čakám čo bude ďalšie - chladnička? sporák? auto? kua!
Inak včera mi povedal opravár, že hlavnou príčinou odídenej elektroniky je, samozrejme okrem *****, kolísajúce napätie. Dá sa to nejako ochrániť? Na tieto spotrebiče v kuchyni a kúpeľni mám urobené nové rozvody a vymenenú rozvodnú skrinku. Treba, alebo dá sa tam dať nejaký chránič napätia alebo čosi? V elektrike som totálna lama a moje znalosti sa pohybujú niekde pri výmene žiarovky a "Au, to kope!" a najvyššie dosiahnutý výkon bolo zapojenie stropnej lampy
Inak ano .. male drobne prepätia, tie sa daju eliminovat roznymi k tomu ucelu, predavanymi predlzovackami, horsie je to s podpätím. Inak za cias klasickych ziaroviek , kde pricasto odchadzali, tak sa to videlo. Pozri nejake APC predlzovacky napr. s ochranou a zaloznym zdrojom.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ale on bude urcite vediet ...
na tych jeho videach je na prednom pri kazdom druhom switchback-u
Tak ja som to dostal na FB pred asi 2 tyzdnami, ale az dnes som to otvoril
bez SPD to asi nejde urobit predpokladam
skus pozriet toto https://www.youtube.com/watch?v=2W-q0UmzIWc na tom videu z FB je skoro polovicny g-turn
origos je ulozeny TU
Takú som mal... Pred cca 35 rokmi. Prudko podrobná. Tak sa mi zdá, že ju nakreslil Arno Puškáš.
Jeden junáčik z Brna ju bohvieodkiaľ okreslil na pauzák, rozmnožil, a potom rozdával - mne ju dal na Sliezskom dome za pár pív a fernetov. Dlhé roky mi visela na stene.
http://www.sme.sk/c/7983122/v-dodavke-pri-slovenskych-hraniciach-sa-udusili-desiatky-utecencov.html?ref=njct
http://www.sme.sk/c/7980093/pri-zrazke-vozidiel-s-migrantmi-v-rakusku-sa-zranilo-37-ludi.html?ref=njcc
http://www.sme.sk/c/7980768/rakusko-stavia-pri-bratislave-tabor-pre-migrantov.html?ref=njcc
Fox 32 Float 29 100 Dual Remote CTD
100mm. Rebound / Remote Climb (Lockout) - Trail (Compression) - Descend (Open) Settings / 15mm Axle / Tapered Steerer
*
Fox Float Dual Remote CTD Custom Race Valved
SmoothLink Design 95mm. Rebound / Remote Climb (Lockout) - Trail (ProPedal) - Descend (Open) Settings
https://dennikn.sk/224120/problemy-s-migrantami-zacinaju-byt-nezvladnutelne/
Neni mi uplne jasne,preco by medzi sebou hovorili lamanou anglictinou a nie materinskym jazykom...
Inak včera mi povedal opravár, že hlavnou príčinou odídenej elektroniky je, samozrejme okrem *****, kolísajúce napätie. Dá sa to nejako ochrániť? Na tieto spotrebiče v kuchyni a kúpeľni mám urobené nové rozvody a vymenenú rozvodnú skrinku. Treba, alebo dá sa tam dať nejaký chránič napätia alebo čosi? V elektrike som totálna lama a moje znalosti sa pohybujú niekde pri výmene žiarovky a "Au, to kope!" a najvyššie dosiahnutý výkon bolo zapojenie stropnej lampy