DLHÁ TRAŤ - "B" modrá 84km, "ELITE"
TRAŤ - "C" ružová 42km, "PROFI"
TRAŤ - "D" oranžová 15km, "REKRE"
Štartovné
10 € – Prihlásený a zaplatené štartovné do 14.8.2015 bez ŠTARTOVACIEHO BALÍČKA
15 € – Prihlásený a zaplatené štartovné do 14.8.2015 so ŠTARTOVACÍM BALÍČKOM
15 € – Prihlásený a zaplatené štartovné do 28.8.2015 bez ŠTARTOVACIEHO BALÍČKA
20 € – Prihlásenie pred štartom, časy nájdete v časti Prezentácia bez ŠTARTOVACIEHO BALÍČKA
15 € – REKRE kategória prihlásený a zaplatené štartovné do 14.8.2015 so ŠTARTOVACÍM BALÍČKOM
10 € – REKRE kategória v deň štartu bez ŠTARTOVACIEHO BALÍČKA
Viac na http://maratonslovenskyraj.mtbiker.sk/
posledný komentár: 8. 10. 2025 o 11:39
Barometricky to nameralo na 50 km trati cca.1150 nastúpaných metrov. (viacerým)
cestovali sme z Ba a isli sme na otocku takze bez noclahu... len tak... sup tam... sup spät...
sup tam sa nam podarilo pekne okorenit... preco?
plan bol ist po R1 cez BB a Donovaly...
skoncili sme na D1 odtial sme to strihli cez Hlohovec kde nas zastavili policajti... platili sme pokutu kvoli expirovanej bielej karticke... v BB sme zabudli odbocit na Donovaly takze nas cakala Certovica... v Hybe proti nam vybehla krava... ked tu kamos zrazu len tak zatrusil..."pocuj asi nieco chce aby sme ten start nestihli ze sa nieco stane" urcite mavate take vnuknutia a dobre to poznate... ale aj napriek vsetkym prekazkam sme to pekne stihli
necakali sme azurovu oblohu a prijemnych 25 stupnov... profil trate nam bol vopred znamy (jedno pekne stupanie a od polovicky "rovinka" vsetko bez rebrikov)...
cim je chladnejsie tym podavam lepsi vykon...teplo neznasam a na dazd a trosku blata som si uz za posledne roky zvykol...
chcel som sa na starte postavit niekde vpredu lebo som sa citil dobre...skoncili sme v polovici startoveho pola s bikermi s blatnikmi a plecniakmi
po starte islo vsetko pekne hladko a pani co asi v polovici pocitali ma napocitali do top 60 spomedzi 320 kuskov
nadupanych bikerov
lahlo nas tam asi ako tu uz niekto spomenul 5 ci 6 presne neviem lebo ja som asi dopadol najhorsie a najdlhsie som sa z toho spamätaval...
tu by asi bolo dobre do buducich rocnikov tuto lavotocivu zakrutu na asfaltovom zjazde asi v polovici trate naozaj poriadne oznacit (nech tam niekto stoji a krici alebo ja neviem) ale tie tenke oranzove vykricniky v tej rychlosti cez 50 su velmi malo...
organizator o tomto asi vedel kedze 500 metrov nizsie stali zachranari kde som sa nechal narychlo osetrit a vydal sa stihat tych co mi usli...
dalej to je uz nuda tak len par postrehov...
zaverecna luka fakt dost dlha...skusit iny variant...
zaverecna asfaltka v poho...nebola dlha a nevadila mi...
zaverecna akoze stojka nebola stojka...pre mna super...mozno este pridat 100 vyskovych skoncil by som lepsie
mne sa ta trat pacila...
wapky funkcne, sprcha pomala, tombola rychla (mozno by som ju zredukoval na menej cien a hodnotnejsich),
hlavna Skoda tombola a 6 bikov musela potesit vsetkych co si odjazdili 4 a viac pretekov (napad do dalsieho rocnika: co tak odmenit aj tych co odjazdia vsetko?...kludne sa zrieknem nalepovacej retiazky)
gulas vyborny!...
bilancia: roztrhane gate a dres, odtrhnuta klipsna na tretre, natrhnuta rukavica, natiahnute slachy a svaly na lavej nohe, prave stehno pekne zozrate a ako ceresnicka neminie ma navsteva carbonfactory
takze do buducna budem pocuvat vsetky znamenia
sup spät isiel hladko a bez ujmy
aha.. ale tu je zas iny udaj (46km/1544m) http://www.cykloserver.cz/tipy-na-vylety/detail/?d=187948&akey=f8627052cbc759e5fdb74fd5bb3faae2
a co sa tyka barometrickeho merania, tak vzhladom k tomu, ze sa pocas zavodu menilo pocasie (a teda aj tlak vzduchu), tak neviem, ci sa na to da spoliehat.... ci?
Ahoj, nezda sa mi, ze by som v mojom prispevku urazal cykloturistov. Alebo ti moja veta
pride urazliva? Realita bola, ze na tom cca 2 km korenovo/skalnom useku za tou 90° odbockou za klastoriskom 90% ludi na konci startovneho pola bicykle tlacilo. A bolo ich kde predbehnut? Nebolo - pretoze mokre kamene a korene mimo vyjazdenej trasy znamenali 3ja prebehnuti, poskmyknutie sa na skale a kym sa opat zacvaknes, tak ta dvaja predbehnu. A nik sa neuhol z vyjazdenej trasy ale tlacili po nej. Ja osobne ked uz tlacim, tak sa uhynam tym, co idu v sedle a nejdem egoisticky po vyjazdenej stope. Nemienim sa tu s tebou hadat a rozsirovat tu dalsi flame - dal som len moj pohlad na maraton, ktory si naozaj nemyslim, ze bol urazlivy pre skupiny ludi, ktore nemaju ambicie sa pretekat. Maj sa
Vzdialenosť: 50,96 km
Prevýšenie 1.158 m
Priemerná teplota 12,4 °C
Toto bol môj piaty maratón v Slovenskom raji. Obával som sa zmeny trate, že to nebude ono.
Nakoniec to bolo celkom fajn. Značenie dobré, trať jazditeľná (v tom počasí určite lepšie ako pôvodná)
V propozíciách bolo 42km, ale z profilu zo štartovného balíčka bolo jasné, že to menej ako 46 - 48 km nebude. Gpx zo stránky maratónu to tiež potvrdilo.
Mne sa páčilo, ďakujem organizátorom za vydarenú akciu.
Ak este niekto mate dake fotky, diki za sharovanie
https://plus.google.com/photos/107832849843595847054/albums/6192243199548334369
Ak by ste chceli nejaku v lepsom rozliseni dajte vediet.
Pally, spôsob uvažovania správny, ale môže to byť aj trochu inak. Chladný vzduch je principiálne hustejší a ťažší ako teplý - teda tlakomer ukazuje viac. Na druhej strane s výškou tlak rýchlejšie klesá. Pri teplom vzduchu je to opačne. S dažďom a jeho ustávaním tlak síce súvisí, ale kauzalita je tam zvyčajne opačná - vyšší tlak v lete znamená veľkoplošné zostupné pohyby vzduchu, čo brzdí konvekciu, teda výstupné pohyby vzduchu a tým aj vznik oblačnosti. Tlaková niž, naopak, znamená veľkoplošné výstupné pohyby vzduchu a podporu vzniku oblačnosti. V zime to často býva naopak, tlaková výš znamená inverziu a nízku oblačnosť a hmlu, v tlakovej níži sa vyjasní. Výstupné pohyby vzduchu sú brzdené nedostatočným ohrevom zemského povrchu (krátky deň, slnko nízko nad obzorom)
Toto síce nevysvetlí ten divný údaj okolo 800 nastúpaných metrov (čas dve-tri hodiny je príliš krátky na dramatické zmeny tlaku vzduchu - pokiaľ sa teda nenachádzame v oku uragánu:-)), lebo mne moja barometrická Sigma ukázala asi 1180 metrov, čo vcelku korešponduje s údajom od organizátora. Dĺžka trate mi vyšla 49,3 km. Tam je to u každého individuálne podľa presnosti nastavenie obvodu kolesa.
Ja osobne som bol s traťou i značením spokojný. Páčila sa mi viac ako tá predchádzajúca. Na nebezpečnú zákrutu na asfalte nás organizátor na štarte upozornil a dával som si pozor.
Vzdialenosť: 50,96 km
Prevýšenie 1.158 m
Priemerná teplota 12,4 °C
Toto bol môj piaty maratón v Slovenskom raji. Obával som sa zmeny trate, že to nebude ono.
Nakoniec to bolo celkom fajn. Značenie dobré, trať jazditeľná (v tom počasí určite lepšie ako pôvodná)
V propozíciách bolo 42km, ale z profilu zo štartovného balíčka bolo jasné, že to menej ako 46 - 48 km nebude. Gpx zo stránky maratónu to tiež potvrdilo.
Mne sa páčilo, ďakujem organizátorom za vydarenú akciu.
podľa Milsu je to presne tak na 99% asi je to aktuál tak to berte ako 100%. Dik Milsu