Prednedávnom som si tu prečítal vcelku epickú tému o Haibikoch
Vidla: Systém znižovania zdvihu funguje, ako sa mu chce - po prvom prepnutí klesne na 125 (namiesto 120) a po druhom už len o 3-5 mm nižšie, čiže na 120 (namiesto 100). Stretol sa s tým už niekto a ako sa to dá opraviť?
Okrem toho mám pocit, že odtrh nie je zrovna z tých najlepších, skúšal som už viac nastavení tlaku. Pomohol by tomu olej s menšou viskozitou? Ak áno, aký by ste mi odporučili?
Tlmič: Pokiaľ je propedal zapnutý a nastavený na úrovni 1 a 2 (z troch), tlmič pri chode píska. Pri treťom nastavení síce tlmič nepíska (ani pri chode), ale je tak tvrdý, ako keby som ho zamkol - pri mojich 82kg s celou výbavou šlapem ako na HT
Budem vďačný za rady, ktoré by sa dali pri troche snahy zrealizovať doma, na Slovkolex teraz nemám financie.
posledný komentár: 22. 8. 2022 o 14:57
Talas bez IFP komory vyzerá takto.
Talas bez IFP komory vyzerá takto.
tak tento som mal ja ...
Pepoxid však má problém (Talas II 2008).
No .. jeho jediný problém je poslať vidlicu k tebe
Jasné ako som písal Talasov som tiež už zopár robil.
Na fotke Talas III 32/150mm verzia.
Zatiaľ sa na tom dá jazdiť nie?
Toreticky stačí rozobrať vrchnú časť ale to zas nemôžem zaručiť na 100%.
1. Kde je najlepsie (rozumej cena a doba dodania) kupit nove tesnenia a olej? Okrem toho, je nutne pouzit orig. fox oleje? Predpokladam, ze existuju lacnejsie a rovnako pouzitelne od inych vyrobcov. Viete dat konkretne linky na produkt? Ak som spravne cital budem potrebovat FOX Green 10 wt. a FOX Float Fluid.
2. Akym prostriedkom je dobre cistit vnutro spodnych noh? Niekde som cital, ze to ma byt na baze liehu.
3. Je nutne, robit pravidelne servis vzduchovej komory? Nieco ako v tomto navode:
youtube.com/watch?v=GaWsvH-vheY&t=
youtube.com/watch?v=vv7yQPftTcc&t=
Pravdepodobne je na to potrebna specialna vazelina, mate nejaku konkretnu overenu?
Dakujem a dufam, ze som nebol moc vycerpavajuci