ak nafukam vidlicuna 80 psi, odpojim pumpu, tak nejaky vzduch unikne, je to zrejme len vzduch z pumpy. po dalsom nasadeni mi ukazuje uz len 65 psi, je to tym, ze nieco prejde do hadicky pumpy. toto som pozistoval na fore.
ale chcel by som vediet, aky je skutocny tlak vo vidlici po tom druhom nasadeni stale tych 80 psi ako som nafukol, alebo tych 65 psi co mi ukazuje po dalsom nasadeni. diki
logika a manometer hovori ze 65 psi a ak chcem zasa tych 80 psi tak nestaci len odpojit ale treba zasa dofukat
ak je zatlacena tak by k uniku nemalo dojst
ci?
No a teraz neviem, či je to normálne, alebo mám použiť nejakú redukciu, alebo či nie je poškodený samotný ventil na tlmiči? Vie niekto čo s tým?
musis ho naskrutkovat az na doraz, lebo tie ventily su robene inak ako klasicky autoventil a otvara sa, az ked je hadica poriadne naskrutkovana, aby neunikal vzduch.
1) Ked nafukas vidlicu, odsrobujes pumpu tak vidlica funguje tak ako ma a neda sa stlacit na doraz?
1a) Ak je na prvy bod odpoved nie tak funguje vidlica ako ma bez odsrobovania pumpy?
2) Ak vidlica funguje a nejde na doraz, tak po pripojeni pumpy ide na doraz?
3) Mas pumpu na tlmic
Ak aspon v niektorom bode je vidlica nafukana a funguje dobre i bez pripojenej pumpy tak pripajaj pumpu tak ze napojis hadicu tak aby sa dala natlakovat hadica ale vzduch este nesiel do vidlice - to znamena ze ju nedotiahnes naplno ale tak ze vies natlakovat hadicu. Natlakuj hadicu/pumpu na tlak ktory je cca vo vidlici a zasrobuj hadicu uplne. Tym by si si mal zabezpecit ze ti nevyfuci cast vzduchu z vidlice po pripojeni a tlak zostane cca taky ako ked si ju nafukal. Normalne sa to takto robi. Ak sa ti to nepodari alebo si sa do tohoto bodu nedostal tak mas nieco fakt zle, mozes skusit inu pumpu alebo s tou pumpou nafukat inu vidlicu. Podla toho zistis kde je chyba.