To radenie ma nabehane tak do 5k cize za mna je jak nove
Stalo sa to niekomu? Prepokladam ze asi mam skusit rozobrat a vycistit?
Pamatal som si este toto videjko, tak som po vyjazde skusil vybrat kryciu skrutku na lanko a vystriekal som to cisticom na brzdy a zlepsilo sa to ale nieje to este na 100%.
https://youtu.be/clpYzi4p7sM?si=yqyydqZDJ6eeFAgU
Cudne je ze som s tym doteraz nemal ziadne problemy..a naozaj sa to objavilo len tak zrazu.
posledný komentár: 3. 8. 2015 o 6:48
viac napr tu (+ nadvazujuca diskusia):
https://www.mtbiker.sk/forum/post1921936.html#p1921936
praskne to asi kazdemu skor, ci neskor, XT a XTR, zatial neviem ci aj SLX
Do SLX tusim presli tie dobre XTckove veci (min. 4p brzdy co viem) tak je to fajn. Uvidime, kedy to pokazia aj tam
Ked pises ze si objavil nedavno instant release, mozno si to mylis s multi reslease? lebo ten sa objavit da, instant ani moc nie...
Instant release na XT a XTR robi to ze prevod sa zaradi uz po potlaceni packy, uvolni sa zapadka ktora drzi ozubene kolecko vnutri , streli to, a hned je zaradene. Naspat uz packa ide navolno a nic sa s prehadzovackou nedeje.
NA SLX ktore instant release nema, po potlaceni packy sa dostane prehadzovacka do stredu medzi pastorky a az po uvolneni skoci na spravny pastorok. Ozubene kolecko vnutri si to tak "podava" najskor do polovice , potom do konca. v SLX je to masivne, jednoduche a blbuvzdorne.
Kedysi som bol v tom ze na XTcku mi to zaradi rychlejsie. Ale preklikat vsetkych 12 prevodov a zaradit , trva v reale uplne rovnako dlho na XT ako SLX lebo ta limituje retaz a kazeta a to ze aj na XTcku sa ta packa musi vratit.
No a prave instant release je nevyhnutny pre funkciu "multi release" tj odradenie o 2 prevody naraz. Kde ten druhy ide na 12 XT taaak tazko ze si clovek malom zlomi prts na tom.
11kove SLX malo dlhy mrtvy chod takze clovek mal z neho pocit lacoty. Ale 12ka je uplne na inej urovni kratky chod pacok a hned zaberaju.
Co sa tyka brzd SLX a XT su totozne okrem farby a srobika na pake pre freestroke, ktory sa tam da dat miesto blednu. Teda ak clovek z nejakeho divneho dovodu vyzaduje aby brzdy nebrzdili hned ale mali mrtvy chod. Je to ten mrtvy chod ktory mate normalne ked packy este idu potlacit dopredu trochu z nulovej pozicie.
Cize:
-novy shifter SLX
-nove lanko
-stary bowden
A smerom na tazsie pastorky to ide extremne pomaly oproti XT...dokonca sem tam aj dva tri kliky ostane vysiet.
Okrem vymeny bowdenu co vas este napada?
odpoj šalter a skus či chodí lanko hladko a lahko cez bowden....