chcel by som sa opytat ci je daka moznost opravit (cisto esteticka zalezitost)doskrabany karbon..
presnejsie ide o sedlovku sintace a je uz trochu dokatovana...
da sa to dako prebrusit?ci ani ne?
vdaka
Ano ale je to madarska firma aj ked ma uz centralu v Litve. Zeby presidlili koli euru? Vo vyrobe lodi je jednotka Nelo a slovensky bratia Vajdovci su "dvojky"
pouziva uz metodu nasytenej karbonovej tkaniny, ktora je zabalena vo folii. Tu drzi v chladnickach. Je to trocha drahsia ale podstatne cistejsia a rychlejsia robota.
Len ta doplnim, ze je to v dnesnej dobe bezna vec a nazyva sa to pre-preg
bola tu otazka na epoxid...ja pouzivam ARALDIT (cislo doplnim neskor)... kvalitnejsia epoxi zivica pouzitelna aj na extremnejsie namahanie diely . Da sa objednat napr na www.havel-composites.com , rovnako ako CF tkaniny. A ten pre-preg je sice cista robota. ale zvycajne sa to vrstvi do kovovej formy ktora sa potom zahrieva v autoklave aby nastalo vytvrdenie, plus sa este tlakuje vnutro formy (alebo podtlakom z vrchnej strany pozitivnej formy) aby sa vrstvy tkaniny prepojili a nezostal tam vzduch.. takze nic pre domace laminovanie
Pokial si svetova dvojka a s tvojimi vyrobkami jazdia olympijsky vitazi tak musi byt kvalita na vysokej urovni. Kovove 3D kopyta a vakuoavanie je samozrejmost. Podotykam ze modelov a typov padiel vyraba "pozehnane" . Staci pozriet www.jantex.sk
K tomu Aralditu..ja pouzivam GY764CH (tuzidlo H285)... na klasicke laminovanis presycovanim tkaniny rucne je to taka klasika. A s tym pre pregom... musi to byt paradna robota, mat uz presytenu tkaninu s maximalnym moznym poctom vlakien (cim viacej vlakien a cim menej zivice, tym pevnejsi produkt). Jedine co ma odradza je fakt, ze to treba drzat v mrazaku, aby to po case nevytvrdilo same. Inaksie keby niekto potreboval opravu karbonu, viem pomoct (som z BA). Praskliny a mierne poskodenia sa daju, ak je nieco na kasu tak tam uz je zbytocne ozivovanie...
Inak zapojím sa do témy, keďže mám čo povedať k tomu
Maďarská Brača berie materiál od nás (Axson Technologies - Sika - robím tu technickú podporu a predaj) už niekoľko rokov.
U Vajdovcov zas dodávame lepidlá a momentálne testujeme epoxid na výrobu lodí.
A k téme, ak budete potrebovať niečo ohľadom kompozitov, píšte správu, pokiaľ to bude v mojich vedomostiach, rád pomôžem
Tak to ťažko povedať koľko to bude stáť. Samotná oprava nie je problém, ale tá príprava....zistiť koľko vrstiev je prerazených, koľko bude treba odbrúsiť.....nie je jednoduché povedať, že koľko.
Má tu niekto skusenost s firmou carbonfactory z Ba???
Syn spadol na ghost lector a udrel sedlom o zem- kompletne praskla 10 cm vzpera medzi sedlovkou a hornou rámovou trubkou. Oprava na 100 % aj s lakom. Nikto to miesto opravy neuvidí. V sezóne odskúšané a drží! Syn preteká a jazdí fakt dosť tvrdo zjazdy a crosscountry. A boli aj pády. Všetko ok. Carbonfactory odporúčam!
Dopĺňam cenu- 95 €. Nuž rám by bol drahší
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Len ta doplnim, ze je to v dnesnej dobe bezna vec a nazyva sa to pre-preg
Maďarská Brača berie materiál od nás (Axson Technologies - Sika - robím tu technickú podporu a predaj) už niekoľko rokov.
U Vajdovcov zas dodávame lepidlá a momentálne testujeme epoxid na výrobu lodí.
A k téme, ak budete potrebovať niečo ohľadom kompozitov, píšte správu, pokiaľ to bude v mojich vedomostiach, rád pomôžem
ja si dokazem tipnut, ze viac ako 2k za to nezaplati
Syn spadol na ghost lector a udrel sedlom o zem- kompletne praskla 10 cm vzpera medzi sedlovkou a hornou rámovou trubkou. Oprava na 100 % aj s lakom. Nikto to miesto opravy neuvidí. V sezóne odskúšané a drží! Syn preteká a jazdí fakt dosť tvrdo zjazdy a crosscountry. A boli aj pády. Všetko ok. Carbonfactory odporúčam!
Dopĺňam cenu- 95 €. Nuž rám by bol drahší
Presne tak, súhlasím
mal si dat foto aj po oprave ...