Mam taky problem ktory mi piluje usi aj nervy. Na videjku nizsie je to pocut slabsie ale realita po 20km je to ako zvon, ktory vam nici den.
https://drive.google.com/file/d/1Wz9X1B1SPCBrBEiHGY8zchOJ-SEJ79Al/view?usp=drive_link
Popis:
- Nejde o sustavny jav.
- Zaujimave je ze to robi iba vtedy ak mam obe ruky na riadidlach
- Musim zaberat do pedalov v klude to nerobi.Myslim, ze to sposobuje tah vytvoreny telom na riadidla
- Odkial vychadza zvuk netusim raz sa mi zda, ze z predu (vydlica, koleso) a druhy krat ze zo stredu/ramu
Co som zatial spachal:
- Vycistil a namazal pedale, hlavove zlozenie, predny naboj - bovdeny v rame to nerobi zafixoval som ich a zvuk pretrvava
Nemali ste niekto podobny problem? Bol som narychlo v servise chalanisko mi ho postlacal a povykrucal, ale ten zvuk vtedy nevydava a povedal mi, ze to moze byt hoci co. Vedia to kompletne rozmontovat a zmontovat ale nevie ci to pomoze.
Dakujem
- vyplet som daval dotahovat a v tom to nebolo(zabudol som napisat)
-zo sedlovkov mi v servise skusal tahat, mikat a pod. Co s tym viem ja spravit? Rozobrat, vycistit a namazat?
trial mal som to cele rozobrane, vycistil som a namazal. Mas na mysli nieco konkretne?
- vyplet som daval dotahovat a v tom to nebolo(zabudol som napisat)
-zo sedlovkov mi v servise skusal tahat, mikat a pod. Co s tym viem ja spravit? Rozobrat, vycistit a namazat?
trial mal som to cele rozobrane, vycistil som a namazal. Mas na mysli nieco konkretne?
No ak si mal dole riaditka z predstavca a namazal si to,tak to nebude ono.
3 týždne hľadám čo puká, či stred, hlava, náboj, sedlovka,...
už mi ostávali len pedále a zadná stavba
...ráno mi spadol bike na zem, keď som ho zle oprel a prestal pukať
odteraz si dávam do support slovníka ku "skúsili ste to vypnúť/zapnúť ?" aj
skúsili ste to drbnúť o zem?
Zatial = 35km po rovine a prejavola sa to hlavne v stupani, takze to hovorim este len velmi opatrne.