Caute, chcem napisat par skusenosti s touto vidlou. Mal som ju na novom biku a po prvej jazde zacal unikat olej cez charger( lock out) takze po par dnoch isla na reklamacku, kde zistili, ze je vadny charger a musia ho vymenit. Teraz mi dali nahradnu Piku a po prvej jazde zacal pre zmenu olej unikat od spodu cez gufera, mal som slzu az dole na nohe vidly, nic strasne, ale 2 Piky a obidve takyto problem, to som necakal pri takejto High end vidle, hlavne po tych skvelych recenziach a som dost sklamany. Predtym som jazdil par mesiacov zatracovany Fox Evolution a ten ani kvapku a to dostaval obcas pekne na budku. Ma niekto podobny problem s unikom oleja?
Tak som nic nepovedal .. ja si nepamatam , kto na fore co studoval .. ale na druhej strane, aj ked si vystudovany konstrukter, segerka ti utiekla /*joke*/
No ale je zaujimave, co si zistil o tej vidlici. Ja mam pocit, ze ked plno tych vidlic od vyroby nema mazanie, tecu a neviem co, tak urcite maju aj tieto problemy, len ked to jazdia ludiav Malych Karpatoch, zvyknuty na nejake Suntour tazitka, tak ten rozdiel necitia
Ale teda nemam dobry pocit z percenta kazovosti tejto vidlice. Resp. zda sa, ze nie je ani tak kazova, len vystupna kontrola pokrivkava. Vidlica vyborna, ale dorobit doma. No, nakoniec, je lacna, tak asi preto
Segerka mi ušla, lebo som manták a neviem sa poučiť. Minule som kamoške menil platničky a takto isto som jej stratil tú malú, čo poisťuje skrutku čo drží platne. Takú som ale našťastie náhradnú mal.
Nahodím segerku a som zvedavý na testovaciu jazdu. Už by potom mohla fungovať tak ako si predstavujem. Po doplnení mazacieho oleja chodila pekne, len chýbala trochu tá LSC pri strmších zjazdoch.
Moja nebola nová, kupoval som jazdenú aj keď nemec tvrdil, že 500 km max. Takže tu to nemuselo byť výstupnou kontrolou. Doplnenie a odvzdušnenie ale úplne jednoduché. Robota na pol hodinku max.
500km jazdena po hradzi zenou , to pozname /tipujem, ze to predal kvoli tomu, na co si dosiel ty/ ... na tie stracanie segeriek mozes pouzit flagovanie, na kazdu segerku priviazes vacsi listocek
Bohááá ani jedna. A nikde v MT nemajú 11 mm. Všade len 10 alebo 12. Vedieť toto, tak si plachtu natiahnem nech ju nevytratím . Na víkend asi príde na radu za Marzocchi
Otec má zajtra doniesť nejaký magnet čím zbierajú v robote špony, tak vyskúšam . Popri som zaúkoloval všetkých automechanikov čo moznám aj ostatných kamošov, obehal obchody a ešte nejaké zajtra kuknem a hádam sa zoženie. Keď nie, tak zatiaľ nahodím zase Bomberu
Mať majú, len ochota poslať 10 centovú segerku moc nie je. A teda moc sa nečudujem. Núkali mi 100 kusov . Budem asi musieť kvôli tomu skočiť do Žiliny.
Sa mi vidí, že budem mať segeriek a segeriek. Dnes sa zadarilo aj mne . Pridem do obchodu s ložiskami čo bol včera zavretý a teta ich hneď našla. Najlepšie tá cena. 4 centy kus
Ale veľká vďaka kvakob za ochotu. V sobotu máš u mňa pivo
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
No ale je zaujimave, co si zistil o tej vidlici. Ja mam pocit, ze ked plno tych vidlic od vyroby nema mazanie, tecu a neviem co, tak urcite maju aj tieto problemy, len ked to jazdia ludiav Malych Karpatoch, zvyknuty na nejake Suntour tazitka, tak ten rozdiel necitia
Ale teda nemam dobry pocit z percenta kazovosti tejto vidlice. Resp. zda sa, ze nie je ani tak kazova, len vystupna kontrola pokrivkava. Vidlica vyborna, ale dorobit doma. No, nakoniec, je lacna, tak asi preto
Nahodím segerku a som zvedavý na testovaciu jazdu. Už by potom mohla fungovať tak ako si predstavujem. Po doplnení mazacieho oleja chodila pekne, len chýbala trochu tá LSC pri strmších zjazdoch.
Moja nebola nová, kupoval som jazdenú aj keď nemec tvrdil, že 500 km max. Takže tu to nemuselo byť výstupnou kontrolou. Doplnenie a odvzdušnenie ale úplne jednoduché. Robota na pol hodinku max.
Ale veľká vďaka kvakob za ochotu. V sobotu máš u mňa pivo