Kategórie
Bike-tech
savings Shimano TL-BR003 lievik na odvzdušnenie MTB brzdy
6,69 €
savings
MOC 14,99 €
savings Shimano TL-BR002 lievik pre cestné radenie typu ST
9,90 €
savings
MOC 15,99 €
Akcia -15% Cyclo tools Dot Brake Fluid brzdová kvapalina, 125 ml
6,89 €
-15%
MOC 8,09 €
savings Shimano minerálny olej do hydraulických bŕzd, 100 ml
6,49 €
savings
MOC 12,99 €
savings Shimano minerálny olej do hydraulických bŕzd, 1 l
14,19 €
savings
MOC 30,90 €
savings Shimano minerálny olej do hydraulických bŕzd, 500 ml
12,59 €
savings
MOC 20,99 €
Máte pre mňa nejaké ďalšie tipy ako sa vyhnúť prípadným problémom? Ďakujem
Neviem ako dlho tam bude, ale zrejme dlhšie, keď som brzdy odvzdušnil, tak necítim žiadny problém. Otázne či teraz meniť celú páku alebo čo s tým, lebo len ten vodiaci mechanizmu je nemožné vymeniť.
Neviem čí sa s tým niekto už stretol
Ide o prednú brzdu SLX M7100
Poprosil by som o radu. Na novom biku mám brzdy Deore 6100-2piest a vymenil som predný strmeň za 6120-4piest. Všetko prebehlo ok nanovo som pretlačil minerál. Problém nastal keď som stlačil brzdovú páčku tá je zrazu taká mäkká, hubovitá. Nie ako predtým to bola tvrdšia. Páčka je šróbikom vyšróbovaná na maximum od gripu. Je to normálne alebo je tam nejaká chyba? Za každú radu vopred ďakujem.
Pokračuj v odvzdusnovani páčka je určená aj na 4piest.
natlakuj do plna od spodu hore až do lievika ,(ten tam pri tlakovaní nechaj, pri odpustaní do hadičky bud olej z lievika klesat do paky, )dole zavri a potom daj dole na guličku prasata hadičku... poriadne postlačaj paku nech sa system natlakuje a otvor dolu aby olej išiel do hadičky, uvidíš bublinky..... zavri zas natlakuj a zas otvor , tlakuj dovtedy kým nebude hadička bez bublin
p.ci mi hovor..... keby sa tak dali niekde kupit hned, nedal by som Saint...... ale zatial spokojnost s nimi