mam otazku, kolko vas priemerne stoji servis vasho (vzduchoveho) Fox tlmica a kde si ho davate servisovat? Ja ho musim zaslat priamo do Slovkolexu pretoze potrebujem vymenit jeden diel aby som si ho mohol servisovat neskor sam, ale ta cena ma celkom dviha zo stolicky (108 Euro).. Hadam to bude jednorazova investicia.
resp. ak by mal niekto doma pokazenu/zlomenu dhx 5, odkupil by som ju na nahradne diely
posledný komentár: 22. 11. 2025 o 21:37
posledný komentár: 17. 8. 2025 o 12:31
Nepredpokladám, že by sa pri zlom naplnení chvíľu správala páčka normálne a až časom by prestala fungovať.
Nepredpokladám, že by sa pri zlom naplnení chvíľu správala páčka normálne a až časom by prestala fungovať.
ak to vytiahnem nejaky vplyv na zaruku by to mat nemalo nie..ved aj tak by som to posielal bez bicykla...to len pre istotu sa pytam.
No musim sa nato pozriet...som zvedavy naco pridem :O potom znova napisem co s ty mrobit ak tomu nieco bude..ci mi to odporucite urobit doma alebo im to radsej poslat...
seka asi prve 2 cm pri zasuvani a zaroven ked vysuvam tak sa sekne 2 cm pred uplnym vysunutim, ide len poriahnut rukou, je citit ze tam nieco "skrie". Prikladam aj link na video.
Neviete niekto co s tym? Diki
https://www.youtube.com/watch?v=oGBajyXOG8w
a ty ju máš už sedlovku opravenú?
Ja mam, a rovno dva. Oba stale funguju bez problemov.
seka asi prve 2 cm pri zasuvani a zaroven ked vysuvam tak sa sekne 2 cm pred uplnym vysunutim, ide len poriahnut rukou, je citit ze tam nieco "skrie". Prikladam aj link na video.
Neviete niekto co s tym? Diki
https://www.youtube.com/watch?v=oGBajyXOG8w
Presne na Canyone som sa s tým stretol, skús povoliť upínak na sedlovku. Zvykne to pomôcť, možno ho budeš musieť voziť o niečo voľnejší ako by si čakal. Canyon používa 30.9 priemer sedlovky, takže má o niečo tenšiu stenu ako rovnaká 31.6 a pri silnom utiahnutí sa v mieste zámku lokálne zmenší priemer, a tak ihlové zarážky majú väčšie trenie vo svojej drážke. Sedlovka je sama o sebe mimo rám bez problémov funkčná.
3. abezproblemove, a ano, je to hydraulika cize pravidelne pretesnit je viac menej ocakavana vec.. nehnevam sa na to. napriek tomu ze si reverb vyzaduje relativne odborny zasah, stale mi to pride top sedlovka. mam jeden command post = absolutne neyhovuje, mal som KS = vsetko super, akurat v tazkom blate sa zasiera bowden a prestava to fungovat podla predstav. teleskopky su dnes povinnost, bez ktorej nechcem uz fungovat., a stoji mi to aj za to ze raz rocne sa zadrbem od oleja a vymenim o kruzky. tot moj nazor.
Edit... Akurát som na tej packe pod sedlom čo stláča ten ventil musel urobiť tuning a preleštiť drážku co tam vznikla chodom tej páčky... Odvtedy to pravidelne čistim a mažem a v poho