mam otazku, kolko vas priemerne stoji servis vasho (vzduchoveho) Fox tlmica a kde si ho davate servisovat? Ja ho musim zaslat priamo do Slovkolexu pretoze potrebujem vymenit jeden diel aby som si ho mohol servisovat neskor sam, ale ta cena ma celkom dviha zo stolicky (108 Euro).. Hadam to bude jednorazova investicia.
resp. ak by mal niekto doma pokazenu/zlomenu dhx 5, odkupil by som ju na nahradne diely
posledný komentár: 22. 11. 2025 o 21:37
posledný komentár: 17. 8. 2025 o 12:31
uz len z lenivosti by som to urobil skor ako najskor odvzdusnoval
Ved ja som to uz niekolko krat dofukoval, ale nerobim to vzdy po odvzdusneni ...ved tieto dve veci nie su nejak prepojene ze by mal vzduch ked je vsetko v poriadku niekam uniknut...
A presne ako pise PhilJ....Sedlovku som nedokupoval ale mal ju ju od vyrobcu bicykla takze tak
No ale ako pozeram na nahradnu hydraulicku sadu tak to naco sa pytam tam byt nema...preco to teda nechce tesnit alebo preco sam i zda ze to tade ide pomalicky von...Vela kvapaliny v tom systeme nie je tak aj maly ubytok narobi problemy...
Hm, že by som to zle odvzdušnoval ? no snažil som sa podľa navodov...aj na youtube co boli aj podla toho na stranke vyrobcu..je mozne ze som nieco urobil zle ...ale nvm ...Mozem skusit popisat...Pripadne v sukromnej keby si vymenime cisla by som ti brnkol ...by si mi to mozno aj tade lepsie vysvetlil ako sa tu rozpisovat...
200/50.8mm LV
200/50.8mm SV
čo znamená ta skratka LV a SV a ký je medzi nimi rozdiel, ktorý je na čo?
Bajk je ešte dva týždne v záruke, lenže som už druhý majiteľ tak si nie som istý či mi to uznajú.
Otázka je, či sa to dá opraviť aj doma, alebo ak by sa dalo, tak to radšej riešiť cez reklamáciu?
Vyskočil celý uzatvárací mechanizmus CTD, ktorý teraz nevie uzavrieť prietok oleja pri kompresií.
Vedia z dokladov zistiť, že si druhý?
erikmir teda v tomto obchodnom vzťahu vôbec nevystupuje a teda zákon sa na neho nevzťahuje. Predajca mu môže uznať záruku v prípade, že nebude skúmať či bol kupujúcim on, alebo niekto iný. Pokiaľ nie je doklad o kúpe na meno, tak sa kupujúci ani nedá jasne identifikovať a predávajúci to zrejme riešiť vôbec nebude a záruku uzná tomu, kto predloží doklad.
Ak ano tak s elektrikárskej čokolátky daj dole umelu hmotu a maš sučiastku na lanko s dvomi šróbikmi.
Vorsprung Suspension - Fox Float X2 and Cane Creek DB Air comparisonOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down