mam otazku, kolko vas priemerne stoji servis vasho (vzduchoveho) Fox tlmica a kde si ho davate servisovat? Ja ho musim zaslat priamo do Slovkolexu pretoze potrebujem vymenit jeden diel aby som si ho mohol servisovat neskor sam, ale ta cena ma celkom dviha zo stolicky (108 Euro).. Hadam to bude jednorazova investicia.
resp. ak by mal niekto doma pokazenu/zlomenu dhx 5, odkupil by som ju na nahradne diely
posledný komentár: 22. 11. 2025 o 21:37
posledný komentár: 17. 8. 2025 o 12:31
https://www.slovkolex.sk/volume-air-tuning-kity/fox-air-volume-tuning-kit-pre-tlmice-float-x-a-float-x-live-valve-neo/
Edit: Tak podľa poslednej info by to mal byť práve tento set.
Do nového rámu má ísť tlmič s rozmerom 210x50, avšak všade dostupné FOX FLOAT factory ,ktorý chcem kúpiť, majú rozmer 210x55.
Otázky:
1. Dá sa zdvih upraviť z 55 na 50?
2. Ako veľmi je to náročné, viem to spraviť aj doma bez špeciálneho náradia (štandardný malý servis tesnení si robím dom sám)?
3. Ak sa to dá spraviť iba v špecializovanom servise, zhruba koľko taký úkon stoji?
Ďakujem.
2. Ak vieš rozobrat aj tlmenie plus nasledne odvzusnenie a natlakovanie ifp tak to spravis aj doma
3. Keďže je potrebne viac menej komplet rozobrať tlmič tak treba počítať 70€+ zavisi od konkretneho servisu
Opacny pripad ak by si chcel z 50 urobit 55 tak to vies aj bez rozobratia tlmenia, stacilo by zhodit len vzduchovu komoru a opatrne odstrihnut jednu podlozku ktora je na piestnici. Ja som tak upravil 52.5 na 55
*Edit. Takto som to upravil na tlmici fox dpx2. Pri inych tlmicoch to moze byt inac a na základe videa dole sa to da aj bez rozoberania tlmenia
pozri youtube, ale pokial viem mal by to byt podobne nenarocny ukon ako ked tam vkladas tokeny/teda volume reducer.. ale toto je len moja domnienka.
https://mtbclassicparts.com/en/products/2025-fox-float-x-factory-2-pos-evol-lv-210mm-x-50mm
Tuto predavaju tlmice aj vidlice a ponukaju zadarmo zmenu zdvihu podla potreby
a v tomto videu to menil nejaky typek
https://www.youtube.com/watch?v=dWXp0UTdC-c
Čau, ja mám Pike ultimate s Charger3 a je tichá ako myška.
Doplnim, ze nakoniec sa 130 mm Airshaft nedal rozobrat, lebo pin v nom je duty, musel by som ho pri demontazi zdeformovat, co som nechcel. Kupil som si teda 120 mm a vymenil.
Ak by mal niekto zaujem o ten 130 mm, tak inzerat v mojom profile...
"Hlucnost" pri rebounde zavisi aj od nastavenia LSR, takze ak to neporovnavate pri rovnakej pozicii, tak porovnavate dve rozne veci
....čítal si vtedy tento príspevok ?....určite čítal.
....komu niet rady,tomu niet ani pomoci
Skusal si aj nafukat komoru na max? Aby sa tym vytlacil piest az po uroven EQ portu a doslo k vyrovnaniu tlaku?
Ak nepomoze, skusil by som zhodit spodne nohy a pozriet koniec shaftu. Neviem ako to ma presne riesene SIDka, ale Lyrik/Pike maju duty shaft s koncovou maticou ktora sa da odsrobovat a tym sa otvori negativna komora a dojde k vyrovnaniu tlaku s atmosferickym. Treba na to ale hlinikove celuste s 10mm otvorom.
Tak každopádne že to dobre dopadlo.
Áno + komora bola samozrejme prázdna a top cap otvorený, piest bol zarazený až v tej kuzelovej časti navrchu nohy kde je hrubšia stena nôh, airshaft trcal na spodku možno 5mm... No aj napriek tomu bol v negativke slušný tlak a vystrelil vlastne ten spodny kus ktorý uzatvára - komoru. Airshaft ostal sprajcnuty vo vidle bez pohybu aby sme sa chápali.