Do hlavovej trubky z nejakej starej 20" červenej skladačky sa dá takisto bez úprav namontovať iné hlavové zloženie a iná vidlica?
Dá sa zohnať náboj na kotúč či už centerlock alebo 6dier so závitom pre viackolečko?
posledný komentár: 29. 9. 2022 o 13:56
2. - Môžeš tam dať nové, ale musí to byť rovnaký rozmer.
3. - Na 6 dier sa dá zohnať, na centerlock asi nie.
podla mna, si mal dlhsie zhanat diely, kym zacnes nieco majstrovat.
ked chces ten 1", tak som nasiel odpruzenu 20" tu:
https://www.kbdmshop.sk/suciastky/vidlica/odpruzena/odpruzena-so-zavitom/p-4830-vidlica-predna-odpruzena-20-rst-capa-t20-zavit-a-head
a mohol si si zohnat pripadne viac srotovych dielov 1 1/8" a po doladeni trebars tvaru a rozmerov to potom skusit spravit z Al a nie z Fe. napriklad ja mam skoro take male srotovisko. aj nejaky Al ram by sa nasiel, aj Fe s 1 1/8, aj bmx vidlu by som nejaku nasiel, ale len n V, a aj nejaku malu detsku odpruzenu, mozno na 1". neviem ale teraz presne, lebo tieto posledne 2 veci mam v robote.
2. - Môžeš tam dať nové, ale musí to byť rovnaký rozmer.
3. - Na 6 dier sa dá zohnať, na centerlock asi nie.
No k 1. bodu len toľko, že to nemá závit, sú tam vyberáte ľahké misky v ráme z oboch strán, väčšie venčeky a kľuka s prevodníkom a oskou je jeden kus, druhá kľuka sa pripevňuje pomocou klínka. Závit na kónus je na oske a doťahuje sa z jednej strany iba. Že som to nevyfotil keď som to mal rozobraté. Našťastie to nebolo zničené tak len vyčistiť a premazať
Ale neviem či niečo také tam bude pasovať, lebo zrejme to bude mať iné rozmery.
Ale je to jedno, keď stačilo rozobrať a premazať.