Čaute neviete náhodou o nejakom maniakovi čo by vedel servisovať planétovú prehadzovačky v náboji? Ja sa toho bojím nie som taký skúsený/šikovný a potreboval by som repas na toto. Nechcem to hneď meniť a kupovať nové
Co tam potrebujes menit? Uz som to nejaky rok neservisoval, ale tie co som robil mali vnutro ako jednu velku vec s milionom koleciek ktore se nedali rozobrat.
Servis spocival vo vybrati mechanizmu, naliati oleja do kybla, potom si toto cele namocil v tom oleji, nehcal nejaku presnu dobu odtiect a zlozil naspat. Cize nechamicky sa tam nic nerobilo.
Bezna chyba je, ze nieje dobre nastavene lanko a potom to radi dost divne.
Co tam potrebujes menit? Uz som to nejaky rok neservisoval, ale tie co som robil mali vnutro ako jednu velku vec s milionom koleciek ktore se nedali rozobrat.
Servis spocival vo vybrati mechanizmu, naliati oleja do kybla, potom si toto cele namocil v tom oleji, nehcal nejaku presnu dobu odtiect a zlozil naspat. Cize nechamicky sa tam nic nerobilo.
Čau na najľahšom prevode to sem tam vyhodí do voľnobehu ktorý bajk nemá. Neviem či to opisujem správne ale takú srandu to robí že keď som potiahol radenie akokeby na ešte ľahší prevod tak to držalo ale keď to bolo v polohe 1 tak so sem tam vyhodilo do tej voľnobežky.
Cize nemas dobre nastavene lanko. Pozri si na si.shimano.com k tomu manual a tam ti presne povedia ako to nastavit.
Môže byť ale je to sturmey archer nie Shimano. Skúsim sa s tým ale pohrať chcem ho nechať drahej do mesta a na výlety po okolí tak nech je tiptop lebo ma zje 😅
Pravdu mas, ale pointa je rovnaka - daj foto ktoru verziu presne mas a kolko ma prevodov a pozrem ti lokalne, ze ako sa to nastavuje. Tu nam ich jazdi mraky, takze navod nebude problem.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Čau na najľahšom prevode to sem tam vyhodí do voľnobehu ktorý bajk nemá. Neviem či to opisujem správne ale takú srandu to robí že keď som potiahol radenie akokeby na ešte ľahší prevod tak to držalo ale keď to bolo v polohe 1 tak so sem tam vyhodilo do tej voľnobežky.
Môže byť ale je to sturmey archer nie Shimano. Skúsim sa s tým ale pohrať chcem ho nechať drahej do mesta a na výlety po okolí tak nech je tiptop lebo ma zje 😅