Ahojte. Podarilo sa mi poškodiť závit v expanderi /ježko/ karbonovej vidlici, kúpil som nový ale... ako vybrať starý bez poškodenia krku vidlice svojpomocne doma:? Poradí mi niekto?
V karbonovej vidlici bude najskor expander a nie jezko. Jezko sa dava do vidlic s hlinikovym krkom. Priloz foto toho zaseknuteho expandera nech vidime ako je to doje.b.abrane. Naslepo sa zle radi.
skusal si dat dole (nie len povolit) predstavec? Ono ak je to dobre spravene, tak moze stacit ozaj male stlacenie aby to drzalo. A potom este overit ci je ozaj uplne povoleny (neroztiahnuty) expander, ci sa nejak nekusol samotny mechanizmus.
stanos4- Foto je síce s predstavcom, kde vidno že je epander roztiahnuty ale skúšal som vybrať expander keď bol predstavec dolu. Nikdy som expander nemenil, preto zhánam radu. Vrchý konus by sa mal dať vytiahnuť pri zaskrutkovaní istiacej skrutky ale... závit je strhnutý. Máš nápad ako vybrať von expander?
Samael.. aj ten krk vidlice uz vyzera na opravu.. a k tomu expanderu... nejako musel byt dotiahnuty v krku. Niektore maju imbusy, niektore dotahuju spodnu maticu skrutkou. Idealne by bolo zistit aky typ tam mas pouzity a podla toho zvolit taktiky vyberu. Strhany zavit sa da prerezat o cislo vacsim, len otazne je ci sa tym nieco ziska,lebo predpokladam ze ten zavit dotahoval predstavec a teda nie je urceny na vytahovanie von. Nemas pod tou dierou co je na foto este nejaky dalsi diel? skus pozriet baterkou...
ddemo, dík za odpoveď. Plánujem narezať nový závit osmičku a skúsiť vytiahnuť vrchný konus von. Pôvodný závit je sedmička, cez tak malý otvor do dna expandera nevidím aj keď svietim halogénom... je to tip -vrchný konus závitom skrutky v zavite spodného roztláča expander, či je to bbb alebo iný netuším..prikladám podobný,viď foto
Asi nejake low cost riesenie, ale princip rovnaky ako u toho expandera vyssie. Zavit sa strhol najskor kvoli malej ploche kruzku, v tom je lepsi ten Force.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.