Kategórie
Bike-techposledný komentár: 3. 8. 2015 o 6:48
Výpredaj -17% DT Swiss Kit 135x10mm koncovky pre náboj 240s/350 HR cestné
28,99 €
-17%
MOC 38,99 €
-5% CUBE sada podložka hlavového zloženia pre integrované vedenie káblov
8,99 €
-5%
MOC 12 €
-14% FSA TH-800 1-1/8 Single S MR075 ložisko, 41.7 x 30.2 x 7.8 mm
12,29 €
-14%
MOC 14,21 €
To lozisko ma daleko od sucheho - je tam maziva dost. Z japonska pravidelne objednavam kvalitne loziska, funguju spolahlivo a ani v jednom som nevidel viac vazeliny ako v tomto. Ak Hope rychlo odchadzaju, tak to nebude mazanim, ale kvalitou. Take lozisko sa da kupit za 0,8EUR aj 5 EUR aj 10EUR
http://www.superstarcomponents.com/en/bearing-removal-fitting-tool.htm
jo kamo siel by som do toho , ale polovicka je out of stock a prave tie potrebujem
Za sa mi, že 6308 alebo tak nejak. Ďalšie 2 veľké šli normálne rukou.
- Určené je na mazanie klzných častí podvozkov automobilov, pomalobežných ozubení, reťazí a klzných ložísk, pracujúcich pri nízkych rýchlostiach a stredných tlakoch
- Určené je na mazanie nízko zaťažených valivých ložísk pracujúcich v priemyselných, poľnohospodárskych a iných mobilných zariadeniach s nízkymi a strednými rýchlosťami
- Určené je na mazanie klzných a valivých ložísk pracujúcich pri zvýšenom tlaku v priemyselných aplikáciách, poľnohospodárskych a iných mobilných zariadeniach.
Ja by som odhadoval ze ta prva je ta spravna (pracujúcich pri nízkych rýchlostiach a stredných tlakoch)
Pripadne ak mate nejaky iny osvecseny typ.
Su tam 2 loziska. Musim vytlacit obe cez vnutorny (umiestneny blizsie k ratchet ringu)?
Je to za zaujimavu cenu a free postovne
Ma to zmysel..alebo sa to da uplne bez problemov rovnako zvladnut aj gola sadou, podlozkami a tak podobne?
Su tam 2 loziska. Musim vytlacit obe cez vnutorny (umiestneny blizsie k ratchet ringu)?
Už si ich vytlačil?
V niektorých orechoch býva vnútorné ložisko (bližšie pri západkách) poistené segerkou.
Vtedy treba najprv vytiahnuť vonkajšie.