Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Ahojte,

Potrebujem pomoc s upravou biku. Ide o takmer 20rocny Scott Sportster, ktory uz par rokov pouzivam len na trenazeri, cize riesim len radenie. Vek, kilometre a pot si vyberaju svoju dan a mam pocit, ze ten presmykac za coskoro rozpadne.

Je to 3x9. Presmykac je este povodne Alivio, vzadu je Deore. Chcel som to vyriesit Zwift Cogom a uz nikdy neradit, ale ten cog je pomerne blizko k trenazeru a aby sa mi nekrizila retaz, musim mat vpredu najmensi prevodnik a to je prilis malo zubov na rozumne jazdenie.

Takze by som vas chcel poprosit o pomoc s tym, co vsetko musim kupit na prerobenie z 3x9 na 1xCog (idealne aj s konkretnymi prikladmi). Dopredu teda jednoprevodnik. Plus nove stredove zlozenie (ake?) a tiez asi kluky (su tam povodne Shimano Octalink. Ak mozu zostat, tak zostanu, nepotrebujem nic extra). Este nieco potrebujem, pripadne na co si dat pozor?

Dakujem.
Zobraziť komentár 22.01.2025 - 22:03:31
00
Cog je na dutu osu, predpokladam ze zad.naboj ma este rychloupinak. Budes este riesit zadnu stavbu ramu resp. ako upevnit ram do Zwift s Cogom.
Zobraziť komentár 23.01.2025 - 10:50:01
00
To mam uz rozbehane, vsetko funguje. Mam Direto XR, cize vzadu mam kazetu z toho biku. A kedze aj zadne radenie uz dochadza, prehodil som na trenazeri kazetu za cog...lenze tym padom som musel mat vpredu najmensi prevodnik. Cize naspat kazeta a s cogom pockam, kym doriesim presmykac.
Zobraziť komentár 23.01.2025 - 13:09:59
00
keyboard_arrow_up