garmin edge 510 ukazuje o cca 3-4°C menej ako v skutočnosti je, čiže reálne si mohol mať minimum na -2°C...v tomto ukazovateli je presnejší edge 500, ktorý meria porovnateľnú teplotu s tými na shmú
bikerhikermirec tak som to vcera porovnal vonku s externym cidlom k meteostanici a Garmin ukazuje o 0.5 Celzia menej. Skusim este s laboratornymi teplomermi co mame nech je to relevantnejsie porovnanie ale toho 0.5 stupna mi pride OK odchylka. Co ma vsak ozaj stve je ta pomala reakcia kedy ked sa dostane na nejaku nizku teplotu ako napr. vcera -2.7 Celzia a idem nizsie do teplejsich miest kde aj pocitivo vnimam vyssiu teplotu tak tacho velmi pomaly ide na nejak -2.4 Celzia konkretne. V tomto Sigma Rox 9.0 a 9.1 co som mal fungovali uplne krasne. Docela sklamanie u Garmin-u :\
No da sa spatne pozriet na grafe takze tak asi. Ale pri jazdeni po polozamrznutom blate v noci nemam ani moc chut a ani cas cumiet na tacho ;] Mne sa ta teplota napr. paci a nemam pocit, ze by som sa za to mal nejak hanbit. Takisto mnohym profikom nechyba GPS a my si tu logujeme ako ujeti barsaku capovinu.
orvaq vychádzal som z toho, že keď chodíme viacerí cyklisti v skupine a napr. polka ma 500 a polka 510 (poprípade vyššie rady), tak 510-károm ukazuje o 3-4°C menej ako 500-vkárom, pričom všetci 500-vkári majú +- rovnakú teplotu a aj 510-kári sú si medzi sebou porovnateľní ono možno rozdiel závisí aj od umiestnenia garminu, či na predstavci alebo na držiaku... každopádne je to jedno, čo ukazuje, dôležité je jazdiť
Napr. môj Edge 500 ukazuje teplotu o 1,8°C vyššiu, než je realita (dlhodobo vypozorované). Je to dobré akurát v tom, že si precvičím počty, keď chcem vedieť teplotu.
len tak, hlavne z dovodu aby si na jesen a v zime videl, ci je uz pod nulou, a teda ci sa uz moze smykat.
alebo v lete je sranda sledovat maximalne hodnoty, napriklad 43 stupnov a tak.
len tak, hlavne z dovodu aby si na jesen a v zime videl, ci je uz pod nulou, a teda ci sa uz moze smykat.
Jj ked clovek slape napr. na Baske a na displeji je 33°C je to sranda ako hrom
Inak Edge 1000 meni teplotu dost rychlo a po desatinach stupnov.
Ani mi nehovor .. absolvoval som nieco cez hodinu po asfalte bez tiena v lete v skoro najvacsom vypeku, asi tak 45-48 stupnov na slnku a to bol pekny masaker .. na zaciatok hrebenovky som dosiel polomrtvy a vypil som asi tak 1.5mineralky.
Ano, lenze tych 50 stupnov pali aj na teba, nielen na krabicku .. myslim, ze tento rok boli aj vyssie, ako 50 na slnku, ukrutne palilo .. ako keby zadarmo davali vodik
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
hmm tak nie
bikerhikermirec tak som to vcera porovnal vonku s externym cidlom k meteostanici a Garmin ukazuje o 0.5 Celzia menej. Skusim este s laboratornymi teplomermi co mame nech je to relevantnejsie porovnanie ale toho 0.5 stupna mi pride OK odchylka. Co ma vsak ozaj stve je ta pomala reakcia kedy ked sa dostane na nejaku nizku teplotu ako napr. vcera -2.7 Celzia a idem nizsie do teplejsich miest kde aj pocitivo vnimam vyssiu teplotu tak tacho velmi pomaly ide na nejak -2.4 Celzia konkretne. V tomto Sigma Rox 9.0 a 9.1 co som mal fungovali uplne krasne. Docela sklamanie u Garmin-u :\
Inak Edge 1000 meni teplotu dost rychlo a po desatinach stupnov.
Ani mi nehovor .. absolvoval som nieco cez hodinu po asfalte bez tiena v lete v skoro najvacsom vypeku, asi tak 45-48 stupnov na slnku a to bol pekny masaker