hm tak to som netusil ze som sa zaockoval nie kvoli sebe ale aby som chranil druhych ...
to uz akea dezolatiny tu pisete ? Dudo nerob hanbu zaockovanym vypisovanim sprostostí
Kolektívna imunita v konečnej podobe chrani aj mňa.
A mame tu novy rekord … za pár dni bude prekonaný 🧐 .
Pribudlo rekordných vyše 7000 prípadov covidu, zomrelo ďalších 53 ľudí
Slovensko zaznamenalo najvyšší denný prírastok od začiatku pandémie, 7 055 prípadov koronavírusu, pozitivita po PCR testoch bola 28,5 percenta. Počet hospitalizovaných stúpol za posledný deň o 73 na 2 478, pribudlo 53 úmrtí na covid.
Doterajší rekord tretej vlny aj celej pandémie bol 6805 novoinfikovaných zo štvrtka 4. novembra. (nczi, mzsr)
Počty infikovaných v prvej až tretej vlne moc porovnávať nejde. V prvých dvoch vlnách do novembra sa testovali takmer výlučne dospelí. V tretej vlne k nim pribudli deti. Počty úmrtí ako ich evidujeme dnes sa začali rátať od novembra 2020. Počty hospitalizovaných s potvrdeným ochorením Covid19 sú u nás za celú pandémiu porovnateľné..
Počty infikovaných v prvej až tretej vlne moc nejde. V prvých dvoch vlnách do novembra sa testovali takmer výlučne dospelí. V tretej vlne k nim pribudli deti.
Ano, tiez si myslim, ze cisla pozitivity v tretej vlne sa nedaju porovnavat s cislami v prvej a druhej vlne, kedze skoly boli v tejto faze vlny davno zavrete. Celkovo ma pocty infikovanych nikdy zo stolicky nedvihali, dolezite si pocty v nemocniciach a pocty mrtvych. Jasne, ze teraz, ked sa deti veselo premoruju v skolach, tak dochadza aj k rychlejsiemu a vacsiemu premorovaniu domacnosti. Len keby sme normalne fungujuca spolocnost, tak rodicia deti su vsetci zaockovani a nic by nebolo treba riesit.
"...teď tu byla na kontrole hygiena v kanclu....divně koukali, že sedíme naproti sobě s kolegyní bez roušek....prej že to není 1,5m = vzal jsem mobil, laser kolegyni na čelo, změřil vzdálenost = 1,8m
sklapli a vypadli
ano presne tak, toto je cele o co tu ide, akonhle nebude zdravotnictvo pretazene a bude fungovat normalne tak je jedno ci bude nakazenych denne 100 alebo 10000, alebo ci zomre 5 alebo 500... ked sa bude stihat, vsetko pojde ako predtym...
preto aj jedna moznost ako tomu pomoct je zvysit pocet zdravotnikov, nemocnic atd.. a nie to co tu robi vlada ze ide rusit nemocnice a znizovat platby... tam treba naliat peniaze aby ti co tam este su neusli a aby prisli dalsi
ano presne tak, toto je cele o co tu ide, akonhle nebude zdravotnictvo pretazene a bude fungovat normalne tak je jedno ci bude nakazenych denne 100 alebo 10000, alebo ci zomre 5 alebo 500... ked sa bude stihat, vsetko pojde ako predtym...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
to uz akea dezolatiny tu pisete ? Dudo nerob hanbu zaockovanym vypisovanim sprostostí
Kolektívna imunita v konečnej podobe chrani aj mňa.
Pribudlo rekordných vyše 7000 prípadov covidu, zomrelo ďalších 53 ľudí
Slovensko zaznamenalo najvyšší denný prírastok od začiatku pandémie, 7 055 prípadov koronavírusu, pozitivita po PCR testoch bola 28,5 percenta. Počet hospitalizovaných stúpol za posledný deň o 73 na 2 478, pribudlo 53 úmrtí na covid.
Doterajší rekord tretej vlny aj celej pandémie bol 6805 novoinfikovaných zo štvrtka 4. novembra. (nczi, mzsr)
Počty infikovaných v prvej až tretej vlne moc porovnávať nejde. V prvých dvoch vlnách do novembra sa testovali takmer výlučne dospelí. V tretej vlne k nim pribudli deti. Počty úmrtí ako ich evidujeme dnes sa začali rátať od novembra 2020. Počty hospitalizovaných s potvrdeným ochorením Covid19 sú u nás za celú pandémiu porovnateľné..
Ano, tiez si myslim, ze cisla pozitivity v tretej vlne sa nedaju porovnavat s cislami v prvej a druhej vlne, kedze skoly boli v tejto faze vlny davno zavrete. Celkovo ma pocty infikovanych nikdy zo stolicky nedvihali, dolezite si pocty v nemocniciach a pocty mrtvych. Jasne, ze teraz, ked sa deti veselo premoruju v skolach, tak dochadza aj k rychlejsiemu a vacsiemu premorovaniu domacnosti. Len keby sme normalne fungujuca spolocnost, tak rodicia deti su vsetci zaockovani a nic by nebolo treba riesit.
RÚŠKO / RESPIRÁTOR FFP2: Povinný respirátor v interiéri a rúško v exteriéri
OBMEDZENIE POHYBU: Obmedzený pohyb s výnimkami od 5:00 do 1:00. Zákaz cestovania medzi okresmi
toto je aktualne? hlavne ten zakaz cestovania medzi okresmi mi pride ako kravina
RÚŠKO / RESPIRÁTOR FFP2: Povinný respirátor v interiéri a rúško v exteriéri
OBMEDZENIE POHYBU: Obmedzený pohyb s výnimkami od 5:00 do 1:00. Zákaz cestovania medzi okresmi
toto je aktualne? hlavne ten zakaz cestovania medzi okresmi mi pride ako kravina
obmedzenie pohybu vyzaduje zavadenie nudzoveho stavu, o par hodin uvidime,
„Akonáhle prestanú byť zdravotnícke systémy preťažené, zníži sa počet hospitalizácií a úmrtí na covid-19 a bude možné poskytovanie iných zdravotníckych služieb v plnom rozsahu, ako to bolo predtým, potom sa možno zmení pandémia na endémiu,“
"...teď tu byla na kontrole hygiena v kanclu....divně koukali, že sedíme naproti sobě s kolegyní bez roušek....prej že to není 1,5m = vzal jsem mobil, laser kolegyni na čelo, změřil vzdálenost = 1,8m
sklapli a vypadli
duves klidek
Link som neotvaral, ale ta citovana myslienka sa mi javi rozumna. Az mi to nesedi na ten zdroj a ani na toho, kto ju citoval
Predpokladam, ze parlamentom to prejde bez vacsich komplikacii. Teraz som rad, ze nemusim chodit do prace....
„Akonáhle prestanú byť zdravotnícke systémy preťažené, zníži sa počet hospitalizácií a úmrtí na covid-19 a bude možné poskytovanie iných zdravotníckych služieb v plnom rozsahu, ako to bolo predtým, potom sa možno zmení pandémia na endémiu,“
preto aj jedna moznost ako tomu pomoct je zvysit pocet zdravotnikov, nemocnic atd.. a nie to co tu robi vlada ze ide rusit nemocnice a znizovat platby... tam treba naliat peniaze aby ti co tam este su neusli a aby prisli dalsi
Predpokladam, ze parlamentom to prejde bez vacsich komplikacii. Teraz som rad, ze nemusim chodit do prace....
vidno ze to zbuchali narychlo, ani pravopis nestihli skontrolovat
Čl. XI
Tento zákona nadobúda účinnosť dňom vyhlásenia.
Presne preto, to ma VB dnes ovela lepsie, zrusili obmedzenia a denne pripady su sice stale vysoke, avsak ziadna brutalna krivka ako u nas tam nieje. My ideme teraz nieco hasit
https://www.google.com/search?q=koronavirus+velka+britania&oq=koro&aqs=chrome.2.69i60j69i59l3j69i57j69i60l2j69i65.2081j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8
treba si kliknut zalozku hospitalizacie
🔓 : https://dennikn.sk/2605710/vlada-schvalila-zmenu-protipandemickych-opatreni-chce-sprisnit-kontroly-a-dat-viac-moci-hygienikom/?cst=fcf2b3a05835f4c3e970d4400677dfd84923ad41
🔓 : https://dennikn.sk/2604972/delta-je-omnoho-silnejsi-super-ako-minule-varianty-aj-preto-su-nemocnice-na-hrane-kolapsu-hoci-sa-zaockovala-skoro-polovica-ludi/?cst=c1a37c5eae0d0dbf4f7fb942e30203128b6ccd52