Lokalizácia
Formulár sa odosiela
arrow_leftDredd napísal:
airbilly
Slabé, istotne menejcenné kusy… to mi niečo pripomína. Neverím alebo nechcem veriť, že si čerpal z tohto historického odkazu.
Aby si sa raz nedivil, keď sa úplne nečakane dostaneš uplatňovaním tejto filozofie do pozície obete ty osobne, Peter. Nevolíš dobrý slovník, a robíš si úplne zbytočne nepriateľov z komunity ľudí, s ktorými zdieľaš spoločné hobby. Naozaj, je to zbytočné, neproduktívne a zlomyseľné rozdúchavanie vášní.

Moj vyrok bol zase zle pochopeny a poprekrucany. Mozme si klamat nahovarat atd.
Slabe kusy su v tomto ponimani ludia so zlym zdravim.(ci uz ockovani alebo nie je jedno). Ja som nikde nenapisal, ze sa z danej situacie tesim a ze su mi tie umrtia ukradnute. Avsak karty su rozdane, vlna rozbehnuta. Nejako sa to o chvilu premelie. Keby mam zle zdravie, viac rokov tak by som vakcinu zvazoval.
Ja si nepriatelov nerobim, s nikym nemam problem.
Zobraziť komentár 09.11.2021 - 21:24:45
00
arrow_leftVolodja napísal:
Totizto ak chlap v najlepsich rokoch pred 40kou s takym vysokym rocnym kilometrovym najazdom odjazdi lahku cyklistiku na moraviamane za 6 a pol hodiny, alebo nestihne cut-off na cyklistike na oravamane, tak o machomanovi nemoze byt rec. Lebo toto su imho koronacke vykony. Akurat z doby pred pandemiou.

Co je na tom case 6,5 hodine zle ? Siel som to s usmevom na tvari pre radost. Cut-off na j oravamavi bol kvoli burke. Odovzdal som chip a siel dalej na vlastne riziko...
Ja si ego na pretekoch mastit nepotrebujem, sportujem pre radost a zdravie.
Zobraziť komentár 09.11.2021 - 21:30:40
00
arrow_leftHosť napísal:
Nejako sa to o chvilu premelie. Keby mam zle zdravie, viac rokov tak by som vakcinu zvazoval.
Ja si nepriatelov nerobim, s nikym nemam problem.

Keby pes nesral, tak ho rozpučí. Neboj, premelie sa to.
Zobraziť komentár 09.11.2021 - 21:37:55
00
arrow_leftHosť napísal:
Co je na tom case 6,5 hodine zle ? Siel som to s usmevom na tvari pre radost. Cut-off na j oravamavi bol kvoli burke. Odovzdal som chip a siel dalej na vlastne riziko...
Ja si ego na pretekoch mastit nepotrebujem, sportujem pre radost a zdravie.

Pobavils, teraz mam usmev na tvari ja :). Mal som za to, ze na preteky sa chodi pretekat, prekonat aspon sam seba a ked chces jazdit pre radost, nemusis sa yebcovat stovky km niekde aby si tocil jeden okruh mrtvy vychadzkovym tempom, ale o.k. Chcel som ti len naznacit, aby si mozno o sebe trosku zacal pochybovat, pripadne sa aj nechal vysetrit. Btw, na tom oravamane bol cut-off o cosi posunuty, ale ani zdaleka to nebolo nic narocne pre priemerne trenovaneho jedinca - vacsina cip odovzdat nemusela...
Zobraziť komentár 09.11.2021 - 21:43:10
00
Ani kino, ani trénink. Bavorsko zavádí v obavách z katastrofy nepředstavitelné

https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/bavorsko-ockovani-pcr-nakazeni-umrti.A211109_174314_zahranicni_wes&h=896E62B0C7CD5F081826B36773960316
Zobraziť komentár 09.11.2021 - 22:14:44
00
V Nemecku sa testuje v školách dva krát týždenne PCR. U nás dva krát týždenne ale nepresnými Ag testami a aj to len dobrovoľní záujemcovia, cca tretina žiakov. Z počtu takmer milión žiakov a študentov sa 600 000 až 700 000 netestuje. Aj preto máme v štáte x - násobne viac infikovaných, x - násobne viac ľudí v nemocniciach, na cintorínoch.
Zobraziť komentár 09.11.2021 - 22:36:56
00
arrow_leftHosť napísal:
Slabe kusy su v tomto ponimani ludia so zlym zdravim...
Keby mam zle zdravie, viac rokov tak by som vakcinu zvazoval...

Stale si nepochopil pointu ockovania! Ockujeme sa, aby sme chranili druhych, slabsich, nie SEBA.
Vysoka miera altruizmu so zdravotne a socialne slabymi je zakladny predpoklad vyspelej civilizacie. Kultury s egoisticky spolocenskym pohladom mali historicky tendenciu skor zaniknut.
Zobraziť komentár 09.11.2021 - 23:04:21
410
Ja som sa dal zaočkovať aby som chránil hlavne seba.

Už to tu nečítajte, lebo vidím, že ľuďom tu už začína j.e.b.a.ť všeobecne.
Zobraziť komentár 09.11.2021 - 23:23:08
02
Záleží akou vakcínou sa zaočkuješ. Ak vektorovou tak chrániš prevažne seba, ak nevektorovou tak chrániš prevažne toho kto ta každé ráno obúva.
Zobraziť komentár 09.11.2021 - 23:52:16
10
Ja som tušil, že si filozof, ale prekonal si moje očakávania :)
Zobraziť komentár 09.11.2021 - 23:56:29
02
arrow_leftDudo napísal:
Stale si nepochopil pointu ockovania! Ockujeme sa, aby sme chranili druhych, slabsich, nie SEBA.

trochu by som to modifikoval - aj seba, ale tým aj ostatných, vrátane tých, ktorí by sa očkovať chceli, ale nemôžu...
Zobraziť komentár 10.11.2021 - 06:18:23
07
arrow_leftHosť napísal:
Prilis to prežívaš. Kto sa chce chrániť sa predá chráni a kto sa rozhodol že to riskne je predsa jeho vec.
Tlačiť teraz na nejaké zrýchlenie ockovanie je už na dve veci….

nemas pravdu, kto sa rozhodol riskovat tak je to jeho vec len potial pokial nezacne obmedzovat druhych pretazovanim zdravotnictva alebo nejakej inej verejnej sluzby. zdravotnictvo je tu pre vsetkych, ako sluzba od statu keby nahodou bolo nieco treba. nie je stavane na to ze vsetci nieco budu chciet. platia vsetci, zdravsi neminu skoro nic, a ich peniaze minu viac chori. vo verejnom zaujme tam musi byt minimalne rovnovaha. ak sa pol krajiny odmieta zaockovat a tym pretazuje zdravotnictvo tak to rozhodne nie je vo verejnom zaujme a treba proti tomu nieco robit. tu nejde o jedinca ale o masy. ak by si bol sam tak kaslat na teba, ten jeden ventilator sa uz niekde najde...
Zobraziť komentár 10.11.2021 - 08:31:37
18
Cesi za vcera +14 539
Zobraziť komentár 10.11.2021 - 08:37:48
00
https://www.ta3.com/clanok/217700/stat-riesi-nespokojnost-ludi-zvysovanim-sankcii-nestastna-situacia-kritizuje-advokatka
Zobraziť komentár 10.11.2021 - 10:05:39
00
A mame tu novy rekord … za pár dni bude prekonaný 🧐 .

Pribudlo rekordných vyše 7000 prípadov covidu, zomrelo ďalších 53 ľudí

Slovensko zaznamenalo najvyšší denný prírastok od začiatku pandémie, 7 055 prípadov koronavírusu, pozitivita po PCR testoch bola 28,5 percenta. Počet hospitalizovaných stúpol za posledný deň o 73 na 2 478, pribudlo 53 úmrtí na covid.

Doterajší rekord tretej vlny aj celej pandémie bol 6805 novoinfikovaných zo štvrtka 4. novembra. (nczi, mzsr)
Zobraziť komentár 10.11.2021 - 10:25:26
00
keyboard_arrow_up