Spolu ručne zmiešame na cesto , vyvalkáme na pomúčenej doske
A prenesiem na valceku na vymasteny a polohrubovu múkou vysypaný plech.
Pečeme 20 minut na 160 st. spodny, vrchy ohre+ventilator
Vrchna vrstva:
4 bielka vyslahame na sneh so stipkou soli
A postupne pridávame 25 dkg krystaloveho cukru
Vyslahame tuhy sneh
Do tohto snehu vmiesame 0,5 kg ríbezli ( da sa aj s černicami)
A natrieme na poloupečené spodne cesto
Vložíme do trúby a ešte pečieme 15 minút
Potom už len žerieme a odháňame konkurenčných žráčov od plechu
silva, koláč som nakoniec robil, až dnes. Neostalo mi veľa ríbezlí, tak mám menej, ako Ty. Ale je úžasný, ďakujem za recept. Ináč, spotreba je brutálna, už je takmer fuč.
Taký neskorý obedík po výjazde s mojou madam...Bravčova sviečková , zeleninová zmes na pare, Hermelín smažený v alobale. A tie čierne " bodky" na mäse , nie su "sadze" , ale čierne korenie do soľou ... Ja len pre istotu , aby nevznikol opäť flame.
... už len do výpeku z tej panenky drbnúť dve deci šľahačkovej smotany, rozdrobiť syr niva, okoreniť čiernym korením, prípadne dochutiť ešte soľou a štipkou cukru, nechať na sporáku zredukovať a bude úplne fasa.
tak rad by som sem dal fotku tej fajnovej zajacej (ani neviem ako sa to spravne vola, kralik?) polievky co mame doma. ale ta moja cinska obluda tak zle foti...
... už len do výpeku z tej panenky drbnúť dve deci šľahačkovej smotany, rozdrobiť syr niva, okoreniť čiernym korením, prípadne dochutiť ešte soľou a štipkou cukru, nechať na sporáku zredukovať a bude úplne fasa.
Skrátka, chce to ešte omáčku.
...bola , cesnaková a brusinkový hustý džem. Ešte teraz mi sliny tečú
paradicka. trochu tenke, lidl? ja som morsku nahradil himalajskou ale asi je to jedno. len som niekde cital ze tym ze su znecistene moria a oceany morska sol uz nie je buhvico
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
mizne rychlostou pol plechu za pol dna
.... a ešte recept na rýchly a dobrý zemiakový knedlík:
Odskusane. Hriesne dobre! Manzelka ta pozdravuje
mizne rychlostou pol plechu za pol dna
Och, tento som už jedol, orgazmus na plechu.
Ribezlový koláč
Spodné cesto:
40 dkg hladka muka
4 žĺtka
3 polievkove lyzžice práškového cukru
1 hera ( alebo palmarin)
Spolu ručne zmiešame na cesto , vyvalkáme na pomúčenej doske
A prenesiem na valceku na vymasteny a polohrubovu múkou vysypaný plech.
Pečeme 20 minut na 160 st. spodny, vrchy ohre+ventilator
Vrchna vrstva:
4 bielka vyslahame na sneh so stipkou soli
A postupne pridávame 25 dkg krystaloveho cukru
Vyslahame tuhy sneh
Do tohto snehu vmiesame 0,5 kg ríbezli ( da sa aj s černicami)
A natrieme na poloupečené spodne cesto
Vložíme do trúby a ešte pečieme 15 minút
Potom už len žerieme a odháňame konkurenčných žráčov od plechu
...bola , cesnaková a brusinkový hustý džem. Ešte teraz mi sliny tečú