rana sa mi doteraz hojila bez komplikacii. uz chodim tyzden do prace. cital som hrozostrasne priebehy hojenia po nete. som rad, ze u mna tento prvy mesiac bol bez problemov. hrozi este aj mesiac po zakroku nieco ?
pocitam, s recidivou, pretoze postihnutym pacientom po zakroku sa to bezne vracia. Zaujimali by ma vase skusenosti. Chcel by som uz na bezky, lyze, hokej...
vdaka
Rizikom pri vzniku je nadmerne ochlpenie a potenie, co vytvara pre bakterie idealne podmienky... Takze saunu a plavaren by som este neodporucal. Bezky ano, tych 40 dni po OP je dostatocna doba. Pripadne aj sedavy kupel v kamilkach...
Popravde
No ale uz v pondelok zacalo byt miesto okolo jazvy opat citlive. Samotna jazva zatial nehnisa. Neviem ci sa jedna len o "bolest" svalov (ak tam nejake su), ktore neboli dlhsiu dobu zapojene do pohybu alebo som tym bezkovanim podrazdil tkanivo pod kozou.
co je zaujimave, ze som mal este niekolko reakcii na to co som tu popisal ale vacsina cez PM ako keby mali ostych o tomto probleme hovorit verejne pod svojim nickom - ako keby sa jednalo o syfilis
to je nadherna tema, ze ?
http://www.ign.com/boards/threads/guys-take-it-from-me-dont-shave-your-butt-hairs.205942687/
tu hygienu beriem i ked ako sa hovori, ze vsetkeho vela skodi. z kazdej strany pocut, ze zijeme prilis "sterilne" a telo si potom nebuduje imunitu.
vies, radu si dal ale nejak moc nepriblizil problematiku okolo toho - vyhody.
mne kamos raz radil aby som si prelepil noze na korculiach na jar po sezone lepiacou paskou. ze aby nezhrdzaveli. potom v zime usudil, ze ked vrkoci na lad, tak sa paska prereze (nechcelo sa mu to davat dole). paska sa na hranach pretrhla ale v zľabe noza zostala....v ten den dokorculoval....su rady a Rady.
vies, ked sa mi opat pritazi a pojdem na masaz prostaty, co mam povedat primarovi urologovi na tu holu rit ? ze mi to poradil Roman1
On: a kto je Roman1
Ja: nepoznam ho osobne ale je to asi anestezilog a je z jedneho fora.
On aha a dovod toho vyholenia ?
Ja: ani ten nepoznam...to nam len radil
On: vydrz !....zavolam kdesi...." pane Chocholoušek ? mam tu pro Vas nekoho zajimaveho....."
ja si cenim, ze si reagoval. dva prispevky a cca 5 minut straty z tvojho zivota kvoli teme, ktora sa ta mozno priamo netyka ale v takomto stave ako si to zanechal - zatial nemaju ziadnu vypovednu hodnotu si myslim.
S heslom “ chlpy sú smrť “ sa s vami lúčim
Inak fajnova tema. Clovek sa aj zasmeje, aj nove choroby objavi.