zadovážil som si ďalší bicykel, teraz mám cesťák aj mtb. Chcel by som sa Vás opýtať, na ktorom z nich sa dá
schudnúť rýchlejšie? efektívnejšie? Resp. schudol niekto bicyklovaním?
ďakujem
posledný komentár: 20. 12. 2020 o 11:44
posledný komentár: 20. 12. 2020 o 11:44
Typ bajku na rychlejsie schudnutie neviem, ale jazdim iba mtb.
Aj ked teda mimo sladkosti sa stravujem zdravo a pestro aby telo malo co treba
Prepac ale to vobec neviem, vahu si nesledujem, nezaujima ma to.
Nemam napriklad ani merac tepu, ani to ma nezaujima. Proste len jazdim co to da a pritom prirodzene chudnem.
Inak to schudnutie nebolo zamerne, je to vynutene sucasnymi podmienkami. Keby nebola korona, tak nadalej s kolegami zerem jak prasa kazdy druhy den v All u can eat, a po praci pizza plus pivo plus burgre
Aby clovek zacal chudnut, malo by platit:
Pohyb > Strava, resp. Energeticky vydaj > Energeticky prijem
máš to odskúšané? kávu nesladím ani čaj už roky pečivo sa snažím obmedzovať. Za ako dlho sa ti to podarilo?
Ja by som potreboval resp. chcel z 85 na 75-72, pri výške 168 cm, som skôr hrubej postavy.
Dvaja ľudia vážiaci rovnako, môžu mať úplne iné telo. Svaly sú ťažšie ako tuky, takže, keď budeš mať svalnaté telo (nemyslím tým nabúchancov z posilky bez kondičky!) môžeš vážiť viac ako predtým, ako si sa rozhodol schudnúť a cvičiť ? Kilá totiž nie sú meradlom pre zdravé telo. Áno, povedia nám veľa, ale nie všetko. Vychudnuté ženy môžu mať horší zdravotný stav ako tie s miernou nadváhou. To je veľmi obšírna téma.
Existuje appka Kalorické tabuľky. Skvelá vec. Presne vieš, koľko kalórií si vydal a koľko prijal. Je prepojená s garminconnect, takže sa v nej zobrazí aj každá aktivita, ktorú absolvuješ. Skvelá vec je, že si potom vieš doplniť bielkoviny a ostatné živiny podľa výkonu, aby nič nechýbalo.
Ak niečo k zdravej strave, chudnutiu a podobne, kľudne napíš do správy ?
Ale neber to ako univerzálny návod, ja som mal dlho 60kg a chcel som nabrať a nešlo to. Potom to začalo ísť a išlo to až moc. Keď som mal pupek jak vzducholoď som sa zbadal. Na 60 sa asi už ale nedostanem
A čím mám vytrieť guláš z ešusu?