Caw D-trasa je Allmountain so vsetkym co k tomu patri, treba na nu jednoznacne full ale idealne lahky, ja mam spesl stumpjumper a to je uz trochu tazky bike. Inak velmi pomoze dropper a samozrejme dobra technika. Minuly rok lialo takze niektore useky boli ako oranisko alebo po utoku divych svin

Niektore zjazdy celkom o hubu hlavne na mokrom blate, kupodivu najlepsie boli kamenne pasaze lebo tam to aspon trochu drzalo. Inak za mna to bolo fajn len ist v lepsom pocasi. Predtym som siel 3x 75km, ktora je o dost lahsia a dostanes sa na najvyssie miesta. Na 120km to mas vsetko ale na to nemam kondicku momentalne o 210km ani neuvazujem

Tu 60km som dal okolo 4:45 takze v limite, trochu nevyhoda je ze sa startuje az o 13:00 a dojdes do ciela neskor. Ale snad ti vyjde pocasie. Start je v Bad Ischl, ktory sa oplati pozriet aj potom. Tento rok mi to nevyda, ale ak pojdem este niekedy tak zasa tuto trasu. Nie je to pre kazdeho, ale su tam krasne pasaze okolo horskej rieky, ponad skalne previsy, horske luky a na zaver Ewige wand.
tu je relive video
https://www.relive.cc/view/e963204961