Mesto: košice Založený: 10.08.2008 Príspevky: 497 Bike: GIANT TRANCE X 3
kašli na predsudky aj ja uvažujem o rohoch, nech si vravia že to je škaredé, hlavne že to je pohodlné ale toto vlákno sa mi páči, ako sa to tu rozprudilo kôli jedným rohom
ja sam jazdim rohy... ale na rovnych rajdoch. na druhom biku mam lastovicky, no v zivote tam rohy nedam, nie len ze tym zabijem dovod, kvoli ktoremu mam na nom lastovicky... ale hlavne by to vyzeralo totalne na pikacu
Teraz bohuzial nemozem ist na bajk, lebo sedim v skole na otravnej prednaske.. Ale to pocasie sa mi nepozdava.. Dufam ze vikend bude slnecny.. Zajtra som chcel skocit pozriet na motocross do vedlajsej dediny..
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.