v podstate tie stahovacky tam neplnie ziadnu uchytovu funkciu. vsetko je uchytene na vonkajsich nohach... su na volno. aj tak zle? lebo ak ich cviknem, nic sa nestane.
tie bowdeny beriem , stokrat som rozoberal a skladal hlavove, mal som tam problem, a ked bolo hlavove ok, tak som zbadal ten chaos v bowdenoch, ake uz sa mi to nechcelo znovu rozoberat
...stav s tym chaosom ma s hlavovym spolocne akurat to, ze to vyzera ako to vyzera kvoli demontazi vidly a neupratania bowdenov do povodneho stavu.
Popozeram nejake fotky ako by to malo asi byt. Brzdy mam hydry, tak to necham tak. akurat co tam poriadne trci, tak to je remote lock k vidle. a prehadzovace staci asi iba upratat, pripadne to skratim....
vsak jedinu vec co som nemal rozobratu na biku je stredove, lebo nemam kluc, tak toto nebude problem....
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.