Uff

no...teraz si mi dal.
...ale mas pravdu.Typek co mi
bike predava,je chlapik...co ma ucnovku (nic v zlom) a pocitac nevie ani nastartovat.Cize na fore by ho predal sam len velmi tazko.On sam ho kupil za 20 papierov od niekoho,kto ho dovliekol z nemecka ... a je zjavne teda,ze bol odniekial lopnuty..resp. je to na 99%
Chcel byt frajer ,ze bude mat taky super bicykel,ale ked zistil,ze za vybavu by musel dat minimalne dalsich 30 ...velmi rychlo si to rozmyslel.
Navyse nikdy nejazdil, takze ani k tomu nema nejaky vztah a teraz sa toho chce uz len zbavit,aby sa mu vratili aspon nejake prachy.
Ja som vycitil sancu ako prist k vazne skvelemu
biku za relativne malo penazi.Ja na rozdiel od neho k bikovaniu vztah rozhodne mam,...ale cely cas ma skrelo,ze chcem kupit lopatu...aj ked som si to sam moc nechcel priznat.
Dalsia vec je teda,ze ta fatty ma zdvih ...neviem ci je to mozne,ale on tvrdi,ze to doma meral a ma len 6cm ...ci to je pravda netusim.
Taku vidlu ..dokonca ani keby ma 80 ..nech je akakolvek famozna by som nechcel,lebo viem aku jazdu mam proste rad.Ja chcem mat prednu vidlu prinajmensom 100ku.
Kedze by to teda nakoniec nemuselo byt uplne najrozumnejsie riesenie bachnut tam taku vysoku vidlu ako pises...asi to aj tak nema vyznam.
Takze vam vsetkym dakujem za ochotu a prispevky.Mozno vam to bude smiesne,ale geroy mi prehovoril do duse. Vrazim prachy do svojho GTcka a urobim z neho casom poriadny stroj..alebo si ferovo kupim iny.
Keby niekto velmi chcel ten cannon,napiste mi ss a ja dam telefon na toho typka...viac s tym nechcem nic mat.
HOWG dohoril som