Lokalizácia
Formulár sa odosiela
alebo sa spytat priamo v cannone..
na slovensko je vraj dovozca http://www.bikeart.sk/main.htm
Zobraziť komentár 11.10.2006 - 18:07:11
00
Je to ten jekyll so zdvihom 130mm? A v predu len 80mm? Zda sa mi to divne.
Zobraziť komentár 11.10.2006 - 18:45:26
00
No a tu je moj problem:
Cena,ktoru mi na tento ram predavajuci ponukol je 15 000,- SK
1. neviem ci je to vela,alebo malo...resp ci sa to oplati.

Zanovny Cannondale ram s vidlou za 15 000? To nemoze byt legalny ram :!: :!: :!: To je cca. cena noveho tlmica.
Fatty z principu funkcie nemoze mat vacsi zdvih ako 80mm (http://gb.cannondale.com/suspension/07/), lebo by predok ramu bol prilis vysoko (uz aj tak je). To je vhodne na XC race, max. maratony.
Zobraziť komentár 11.10.2006 - 19:10:19
00
No a tu je moj problem:
Cena,ktoru mi na tento ram predavajuci ponukol je 15 000,- SK
1. neviem ci je to vela,alebo malo...resp ci sa to oplati.

Zanovny Cannondale ram s vidlou za 15 000? To nemoze byt legalny ram :!: :!: :!: To je cca. cena noveho tlmica.
Fatty z principu funkcie nemoze mat vacsi zdvih ako 80mm (http://gb.cannondale.com/suspension/07/), lebo by predok ramu bol prilis vysoko (uz aj tak je). To je vhodne na XC race, max. maratony.

Ok,takze je pravdepodobne,ze ze to nie je uplne najlegalnejsie nadobudnuty ram. Kazdopadne ten chlapik co mi ho chce predat ho kupil od niekoho,kto to kupil od niekoho z nemecka...takze uz je to asi aj tak jedno...

K tej vidle...cize keby na ten ram prdnem vidlu vyssiu ako 80 mm,pokazim tym geometriu :?:
...a uz by to bolo na figu?...neviem,pytam sa.
Zobraziť komentár 11.10.2006 - 19:38:37
00
Nie, vsimni si konstrukciu fatties a konstrukciu konvecnych vidlic.. Vsetko zavisi od vysky osa-korunka tej ktorej vidlice.
Zobraziť komentár 11.10.2006 - 20:17:14
00
Jasne...uz mi docvaklo :wink:
Zobraziť komentár 11.10.2006 - 20:22:45
00
Ok,takze je pravdepodobne,ze ze to nie je uplne najlegalnejsie nadobudnuty ram. Kazdopadne ten chlapik co mi ho chce predat ho kupil od niekoho,kto to kupil od niekoho z nemecka...takze uz je to asi aj tak jedno...

no takze sa zacina rysovat dovod tej super ceny. lebo tak cena je bezkonkurencne fakt :shock: ak je to novy ram, resp malo jazdeny..
takze uz je to len na tebe, ale cena fakt vyborna.. ak by som mal papier ze neni kradnuty berem ho hned, bez zaruky je to proti mojmu presvedceniu..
Zobraziť komentár 11.10.2006 - 21:15:34
00
No ram je vazne uplne cisto novy, takze urcite ho nikomu necorkli z garaze - to som si isty. Na ten papier sa opytam. Uz som skoro rozhodnuty, ze ho vezmem,len si este potrebujem uzrejmit dve veci a ak to bude ok,idem do toho.
1. Ci sa bude celkom urcite vidla vymenit za nejaku macochu, alebo rock shoxu.
2. Ci mi velkost ramu bude vyhovovat, vyzera totiz trosku mensi ako ten,co mam teraz, ale to by sa mohlo dat redukovat sedlovkou a predstavcom.

Ozaj a este jeden trosku mozno stupidny dotaz...myslite,ze sa mi potom tu fatty vidlu podari predat?...hoci aj za symbolicku cenu.
Zobraziť komentár 12.10.2006 - 08:32:55
00
...myslite,ze sa mi potom tu fatty vidlu podari predat?...hoci aj za symbolicku cenu.

Imaginarna otazka... Imaginarna odpoved: no, asi nie. Ale skus!

O vyske ramu a klasickej vidle miesto Fatty to Dijck vysvetlil.
Zobraziť komentár 12.10.2006 - 08:44:08
00
1. Ci sa bude celkom urcite vidla vymenit za nejaku macochu, alebo rock shoxu... Ozaj a este jeden trosku mozno stupidny dotaz...myslite,ze sa mi potom tu fatty vidlu podari predat?...hoci aj za symbolicku cenu.

Vidla bude pasovat ak vymenis hlavove za take ako som pisal alebo tam das podlozky ako pisal bikenur. Inak ju tam nenaperes. A tu vidlu na Slovensku neviem ci predas, kanonov je tu malo a aj ti co ich maju by uz radsej chceli lefty. Ale v cechach alebo mozno v nemecku by si za nu mohol dostat celkom slusne prachy, sak nove stoja v katalogu cez 30tisic(iked nevem preco).
Zobraziť komentár 12.10.2006 - 09:00:56
00
Dakujem, ze so mnou mate trpezlivost. Hmm, tak to hlavove zlozenie by som samozrejme kupil,...pokial by teda nestalo nejak extremne vela. Nahodit by to uz potom snad nemal byt problem.Tu fatty teda potom neskor mozno predam a mozno nie...Aj tak by sa asi tazko predavala do nemecka...sice cez net by to mozno slo,ale uskutocnit tu transakciu by uz bolo asi tazsie...takze to teraz nebudem riesit.
Cize ak som zatial spravne z vasich odpovedi vyrozumel,tak:
- ram sa oplati kupit
- vidla sa vymenit da
- vo finale by som teda mal byt happy a jazdit cannon ... ak to cele klapne
Zobraziť komentár 12.10.2006 - 09:15:10
00
karabaster nic v zlom ale na 99 percent je to lopata

chapem Ta, ze je to ponuka lakava ale tymto zase raz podporujes trh s kradnutymi bajkami

preco ho ten dany typek nepreda niekde na foore ale prave tebe ho je ochotny predat za 15 litrov, novy cannondale s podobnou vybavou na slovensku pod 80 litrov nezozenies...takze ten typek je bud filantrop 0.01% pravdepodobnost alebo zlodej 99.99% pravdepodobnost

co sa tyka samotnej fatty, na tvojom mieste by som nemenil...bracho ma cannondale s Leftynou a klzne loziska su taaa najlepsia vec co mohla byt vymyslena v oblasti vidiel....ak si vsak zvyknuty na 125mm zdvih tak sa ti moze ten zdvih zdat maly.

co sa tyka vymeny vidlice...je moznee to riesit pomocou adaptera, osobne by ma vsak viac trapilo to, ze si zmenis konstrukcne pomery.

full nie je hardtail, tam jednoducho musi byt rovnovaha medzi prednym a zadnym odpruzenim...ak to prezenies vpredu s velkym zdvihom tak ti zadny tlmic klakne alebo ho budes musit mat nabombovany na vysoky tlak a strati tym citlivost...

takze ak ho chces zobrat tak ho ber tak ako je, ale osobne by som sa na tvojom mieste s tym moc nepysil, lebo osobne by som mal dost velky problem nerozbit hubu bikerovi o ktorom viem, ze jazdi na kradnutom biku na ktory si niekto iny, dlho setril peniaze a odtrhal od ust....

je to na tebe...
Zobraziť komentár 12.10.2006 - 16:14:32
00
Uff :( no...teraz si mi dal.
...ale mas pravdu.Typek co mi bike predava,je chlapik...co ma ucnovku (nic v zlom) a pocitac nevie ani nastartovat.Cize na fore by ho predal sam len velmi tazko.On sam ho kupil za 20 papierov od niekoho,kto ho dovliekol z nemecka ... a je zjavne teda,ze bol odniekial lopnuty..resp. je to na 99%
Chcel byt frajer ,ze bude mat taky super bicykel,ale ked zistil,ze za vybavu by musel dat minimalne dalsich 30 ...velmi rychlo si to rozmyslel.
Navyse nikdy nejazdil, takze ani k tomu nema nejaky vztah a teraz sa toho chce uz len zbavit,aby sa mu vratili aspon nejake prachy.
Ja som vycitil sancu ako prist k vazne skvelemu biku za relativne malo penazi.Ja na rozdiel od neho k bikovaniu vztah rozhodne mam,...ale cely cas ma skrelo,ze chcem kupit lopatu...aj ked som si to sam moc nechcel priznat.
Dalsia vec je teda,ze ta fatty ma zdvih ...neviem ci je to mozne,ale on tvrdi,ze to doma meral a ma len 6cm ...ci to je pravda netusim.
Taku vidlu ..dokonca ani keby ma 80 ..nech je akakolvek famozna by som nechcel,lebo viem aku jazdu mam proste rad.Ja chcem mat prednu vidlu prinajmensom 100ku.
Kedze by to teda nakoniec nemuselo byt uplne najrozumnejsie riesenie bachnut tam taku vysoku vidlu ako pises...asi to aj tak nema vyznam.

Takze vam vsetkym dakujem za ochotu a prispevky.Mozno vam to bude smiesne,ale geroy mi prehovoril do duse. Vrazim prachy do svojho GTcka a urobim z neho casom poriadny stroj..alebo si ferovo kupim iny.
Keby niekto velmi chcel ten cannon,napiste mi ss a ja dam telefon na toho typka...viac s tym nechcem nic mat.

HOWG dohoril som 8)
Zobraziť komentár 12.10.2006 - 16:34:21
00
KARMA PLUS
Zobraziť komentár 12.10.2006 - 16:51:35
00
podla mna si urobil super vec.
Zobraziť komentár 12.10.2006 - 16:52:47
00
keyboard_arrow_up