Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Vianoce tento rok pridu v auguste :).... Spectral 7.0 EX alias cervena karkulka objednany a teraz uz len cakat :)
Zobraziť komentár 01.07.2015 - 12:48:47
02
Vianoce tento rok pridu v auguste :).... Spectral 7.0 EX alias cervena karkulka objednany a teraz uz len cakat :)

Mne uz o tyzden dufam :) Pisali mi z canyonu ze maju teraz vela objednavok, tak ze priradenie platby moze trvat dlhsie. Tak cakam....
Zobraziť komentár 01.07.2015 - 12:54:46
00

hehe, to bude upgrade.. z HT prejst na full a usetrit este kilo na vahe :D
Zobraziť komentár 01.07.2015 - 12:55:36
00
Povodny datum odoslania bol 31. tyzden ale ja som masochista tak som si to dal az na 35. tyzden :D ale nie, som socka a nemam cash :D. To hej oproti sucasnemu biku to bude zmena ako hrom :), aspon dufam :D
Zobraziť komentár 01.07.2015 - 12:56:57
00
mam teraz celkom dilemu ci v oktobri objednat Canyon Spectral 7.0 EX alebo si priplatit na Strive 6.0 race :) ajked si myslim ze ta Strive by bola asi troska overkill na Male Karpaty
Zobraziť komentár 01.07.2015 - 13:03:40
00
mam teraz celkom dilemu ci v oktobri objednat Canyon Spectral 7.0 EX alebo si priplatit na Strive 6.0 race :) ajked si myslim ze ta Strive by bola asi troska overkill na Male Karpaty

V oktobri uz budu hlavne nove modely, takze stare uz len z dopredaju zozenies, ak vobec. Ja som zobral Spectrala na male karpaty, enduro sa mi zda moc. Navyse ja chcem 29" a tie sa robia iba 27.5"
Zobraziť komentár 01.07.2015 - 13:10:40
00
V oktobri uz budu hlavne nove modely, takze stare uz len z dopredaju zozenies, ak vobec. Ja som zobral Spectrala na male karpaty, enduro sa mi zda moc. Navyse ja chcem 29" a tie sa robia iba 27.5"

samozrejme mam na mysli 2016 modely :)

planujem s tym bikom aj enduro zavody jazdit, ale co som pozeral gopro video z Kalnice tak mi ten teren tam pripominal skor xc :D
Zobraziť komentár 01.07.2015 - 13:23:30
00
hehe, to bude upgrade.. z HT prejst na full a usetrit este kilo na vahe :D

hehe aj ja som nedávno urobil taký upgrade :) tiež 1kg (možno 0,9 kg) som šiel dole. Ale ten pocit z fulla... na nezaplatenie. To bola najlepšia investícia čo som urobil za posledných x rokov (:
Zobraziť komentár 01.07.2015 - 13:59:32
00
mam teraz celkom dilemu ci v oktobri objednat Canyon Spectral 7.0 EX alebo si priplatit na Strive 6.0 race

Priatelka ma EX, ja mam Strive, a obaja sme velmi spokojni :- ) Brali sme to s ohladom kto viac preferuje co. Ja by som ako je rok dlhy idealne jazdil iba v strediskach ale realita je ze tolko casu nemam tak obcas aj nejaky vylet do Karpat musim spravit. Priatelka zas rada aj take dlhsie XC-ckovejsie vylety.

Inak zrovna Race verzia a EX su si relativne blizke, ale stale ich deli okrem odpruzenia a shapeshifteru aj 1.2kg, co neni zanedbatelne ak ti ide o celkovu mrstnost.
V uvahu treba zobrat aj geometriu, Strive Race ma o 20mm dlhsi Reach nez Spectral.

Ak chces aj sutazit ako pises tak to tiez su oba fajn, 1/3 Canyon Factory teamu jazdi Spectral (dokonca tam maju obcas aj 160-170mm vidlu).

Ja by som nerozmyslal v tom smere ze co uz je "overkill", to je obmedzujuce delenie. Skor co su tvoje priority. Strive je urcite zabavnejsi dole kopcom, ale vo vsetkom ostatnom bude mat penaltu. Niekomu stoji vsetko za to uzit si to dole kopcom co najviac, ini to beru viac rozlozene a preferuju univerzalnejsie riesenie.

Do Oktobra je casu dost tak to nas isto stretnes dakedy na Kolibe tak si mozes pozriet nazivo ten rozdiel a posadit sa na to. Nemam sice Race verziu ale aj tak to celkom dobre vidno :- )
Zobraziť komentár 01.07.2015 - 14:02:02
00
Urcite su pre mna prioritou zjazdy. Otazkou je ci Strive ponuka dostatocnu vyhodu v zjazdoch oproti Spectralu aby to vynahradilo tu vahu navyse.. resp. ako velky je rozdiel pri slapani medzi Strive a Spectralom? To 1kg rozdiel mi uprimne nepripada zas az tak rozhodujuce pri mojej vahe 85kg.. navyse budem prechadzat z 14,5kg HTcka takze si vahovo polepsim tak ci tak :D
Zobraziť komentár 01.07.2015 - 14:24:07
00
Ja som túto otázku riešil nedávno. Rozhodol som sa meniť bike, mal som 120mm spešla a bolo to pre mňa už málo zdvihu. Ťahá ma to do väčších výšok a technickejšieho terénu, taktiež sa chcem dať na enduro závody a k tomu mám v zjazdoch dosť agresívny štýl jazdy, ale občas si dám aj celodenku na Javorníkoch. Na spectrale ma odradil zdvih 140mm, pri mojich cca 100kg a štýle jazdy by som mal z toho trochu obavy. Rozhodol som sa pre Strive, viac času chcem tráviť na zjazdoch, v parkoch a poriadne si užiť enduro závody. A nemyslím si, že na ten občasný výprd po prírode to nebude až taká katastrofa kedže má Shapeshifter. Ešte mi neprišiel tak ti moje dojmi z neho nepoviem.
Zobraziť komentár 01.07.2015 - 15:07:11
00
ja som tiez pozeral po strive, ale mna odradza ta vaha ktora sa blizi k 15kg a to by bolo v kopcoch pre mna trapenie, keby som kupoval bike dnes tak idem do spectrala 29, ktory aj v najnizsej verzii je super ohodeny + stealth sedlovka, super kupa
Zobraziť komentár 01.07.2015 - 16:04:59
00
ja som tiez pozeral po strive, ale mna odradza ta vaha ktora sa blizi k 15kg a to by bolo v kopcoch pre mna trapenie, keby som kupoval bike dnes tak idem do spectrala 29, ktory aj v najnizsej verzii je super ohodeny + stealth sedlovka, super kupa

suhlas :)
Zobraziť komentár 01.07.2015 - 16:09:20
00

tak race verzia Strivy s jednopilou ma <14kg takze to az tak hrozne nie je
Zobraziť komentár 02.07.2015 - 07:41:41
00
Cista teoria a bez pedalov...
Zobraziť komentár 02.07.2015 - 08:38:47
00

MTBIKER odporúča

keyboard_arrow_up