Čaute poprosim poradiť bike carbon tak do 3500 eura vyška 181 vaha 80kg hladam XC chcem jazdiť aj maratony ale to skor berem ako zabavu nie profi jazdec
no za ten peniaž maš skladačku santu daleko viac muziky..
1700ram+500kola+500eagle s brzdami+300vidla, a ešte ti zostane na super kokpit+plašte
a maš skvele vybavený originálny bike..,
tu som ti narýchlo poskladal originalitku, samozrejme, sa tam dá ešte posetriť, ked sa inde nakupi ohádzanie
určite skladať,až teraz som si všimol,že ten Scott je mačkopes-rám karbón+zadná stavba AL-to nieee ... ten SC Talboy je ***** karbón CC,ten Scott mu nesiaha ani po kolená ...
ano viem, ale nie je to na konci dna lepsie? kedze ta stavba trpi a hlinnik by mal byt predsa odolnejsi voci lietajucim kamenom atd? vahou a tuhostou tam markantny rozdiel nebude.
práve naopak,na väčšine bicyklov najčastejšie praskne práve zadná stavba,skoro vždy zvar pri prevodníku-je tam silné namáhanie-ten Felt za tú cenu treba brať,je to kvalitný celokarbón,osadenie slabšie,ale za tú cenu sa nedá kúpiť ani samotný rám z tlmičom
Ja ti predám môj Scalpel II full L ,carbon 100mm zdvih , repasovaná patrona - nová , tlmiče DT Swiss a FoX kashima 100mm po servise ...Dva OPI predstavce / negat. aj pozit . / , karbon SS2200 kluky . Komplet nové ložiská stred aj hlava / Capricorn KE / . Po tejto kompletke najazdené 100 kilometrov . Nákup s DT SWISS tlmičom 4500€ + Fox kashima 450 € . teraz 2K / 2 roky som ho nejazdil - prešiel som na HT a CX, žiletka , fatbike /
Kurado ... Feltu sa neboj.... je do US/DE firma a maju spickovy karbon.... tiez som si ho nechal od Dano5 poradit ... mam ho 3 roky a max. spokojnost pritom som mal 110kg, s batohom 115 a drzi vsetko ako ma..... a to si obcas aj volaco skocim a nesetrim ho.... teraz idem prvykrat menit loziska v zadnej stavbe, aj ked je pravda ze som ich servisoval/ mazal 2x do roka lebo jazdim casto aj blato a vodu a pomerne dost ho umyvam
Tak bike kupeny uz som ho odnesol do servisu tam my ho poskladaju a nastavia pre mna a este raz dakujem vsetkym inak ten felt isiel na dracku v alze vsetky vypredali a aj velkosti takze se dali zarbit tomu krpatemu zelenemu piiii ale my sme usetrili
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
no za ten peniaž maš skladačku santu daleko viac muziky..
1700ram+500kola+500eagle s brzdami+300vidla, a ešte ti zostane na super kokpit+plašte
a maš skvele vybavený originálny bike..,
tu som ti narýchlo poskladal originalitku, samozrejme, sa tam dá ešte posetriť, ked sa inde nakupi ohádzanie
pripadne toto je haluz za tu cenu
Vzal bych Top Fuel je to dobrá volba
https://ramon1.mtbiker.sk/bike/#bike-5385-cannondale-scalpel-2-29er-2013
Za ake teraz myslis? 🙂