naga: nerieš to
ludia proste niekedy nechápu že niekto má už značku vybratú a nechce iné nie kvôli tomu že by to mal lepšie ohádzané ale má iné výhody a dôvody...osobne mám tiež spešla a som spokojný nanešťastie do dalšieho výberu sa nedostal kvôli nedostupnosti čo už...ale myslím že je trochu predražený a trebalo by na neho zjednať trošku zlavu...k téme
musíš si ujasniť čo chceš jazdiť,epic je maratónová mašina s mini brainom vzadu,je to
bike na rýchlosť...zato Camber už je trailbike,viac hravejší trošku vyšší zdvih,ide o to či máš pretekárske ambície alebo nie a čo preferuješ
canyon má tiež kamoš XC a jazdí výborne neskutočne si pochvaluje takže neviem vyberal by som medzi caynonom a Camberom PRO. objektívne má canyon o niečo lepšiu výbavu,takže ak sa ti páči tak by som šiel do neho,so servisom nie je problém sú ochotní aby ti to robil hocikto v blizkom bike shope a reklamácia tiež nie ( a myslím že majú 30-dňovú dobu pokial ktorej ked nebudeš spokojný tak vratiš bike a dostaneš späť peniaze,ale to si nie som isty to by trebalo overiť...),ale ten tvoj mode l majú skladom iba M alebo XL,alebo ešte L/XL v zelenej farbe...na ostatné by si asi musel chvilku počkať. Zase ak by si chcel toho spešla,tak camber pro je najlepšia možnosť