Kategórie
Bike-techGaléria našich bajkov # MTB # horský bicykel # výmena dielov # upgrade # skúsenosti # diskusia # technické otázky
Akcia -18% Rock Machine Thunder 29 VB detský bicykel, gloss metallic khaki/pearl black
559 €
-18%
MOC 839 €
Novinka -17% Rock Machine Whizz FS II 90 AXS 29/27.5 bicykel, panama yellow
4 399 €
-17%
MOC 5 699 €
Výpredaj -18% Orbea OIZ H10 29 bicykel, white chic/shadow coral
3 049 €
-18%
MOC 3 699 €
Výpredaj -43% Superior Team XF 29 Issue bicykel, čierna (redakčný bicykel)
3 449 €
-43%
MOC 5 999 €
Pouzitie vidlice 150mm namiesto 120mm uz hadam nepotrebuje komentar.
P.S.: Ako dlho vydrzi ten ram s tou o 3cm dlhsou vidlicou nez na aku bol navrhnuty je tiez otazne. Obzvlast ked zjavne patris k vacsim a tazsim chlapcom.
//edit: asi sa fakt uz necham vysetrit na dyslexiu/dysgrafiu, tolko vymenenych pismen to uz ani neni mozne.
Mne sa zda(nebudem sa ale hadat),ze mi ta sedanka uz taka prisla a nezda sa mi,ze je znehodnotena,ak ale prasknutie tycky tak kupim druhu,nebudem mat inu moznost... K predstavcu 11cm je dost ale pozeral som na bazare neake 5cm-to bude asi uz zasa malo nie?
Ake tam isli predstavce podla velkosti ramu vidis pri tom tvojom odkaze v predposlednom riadku pri geometrii
A dlzka predstavca... to musis ty vediet ako ti to vyhovuje. S tym ti tazko niekto poradi. A navyse uz na to mas osobnitnu temu tak tu zbytocne uz nespamujme.
Tak sa pozri este raz. To sedlo ma spocivat na sedlovke tak, aby uchyt bol medzi tymi bielymi ciarami. Aby neprecnieval ani na jednu stranu. A urcite zrovna v tom nieste kde by to sedlo malo byt v uchyte nemaju byt tie lyziny zohnute...
//edit: ale zjavne s tym mas casty problem ....
http://www.mtbiker.sk/bazar/komponenty-sedla/193295/sedlo-mongoose.html
Nechaj sa prekvapiť. Rám už je objednaný
Na tom sedle je presne vidiet, ako su lyzinu ohnute presne podla umiestnenia v zamku. Podla dlzky posedu a vysunutia sedlovky si myslim, ze dotycny ani netusi ako vysoko by mal mat spravne nastavene sedlo a celkovo ako ma sediet na biku. toto mi nijako nevychadza. nemoze mat take dlhe telo a take kratke nohy:)