Dnešný výrok ráno, že ak sa už dnes nerozhodnem, tak budem chodiť pešo hovorí za všetko
Čo sa týka tých V-čiek, verím, že by to bola ľahšia varianta, ale tak kotúče sú kotúče
Nie "zverina" je u mňa to, že nebudem jazdiť jak sebevrah, ale zase po tých karpatoch sa sem-tam niečo strmšie bude musieť zísť
Keď si si nie istá, radšej vyčkaj. Kupovať v strese znamená kúpiť zle. Viem, o čom hovorím, ja som takto kúpila dva. (
)
Kotúče sú kotúče. Prirovnám: kabriolet je kabriolet. Ale za tú super sťahovaciu strechu zaplatíš parádne navrch, aj keby Ti stačila obyčajná - a po čase zistíš, že bez strechy to nie je až tak super, že dozadu nenaložíš rodinu, nákupy ani
bajk a....
mierim tam, že aj keď sú kotúče fakt super a aj dizajnovo sú krásne, je možno dobré prehodnotiť väčší komfort ľahšieho stroja bez nich a tiež nejaké ušetrené peniažky.
PS: aj ja som sa išla zabiť za kotúčmi. Hlava vypla, darmo mi bolo radiť.
Teraz mám krásavca, ktorý je kvoli hydraulikám aspoň o trištvrte kila ťažší - a keď sa človek vyjazdí, zistí, že pokiaľ nejazdí vyslovene ťažký terén a maratóny, sú mu zbytočné ako rodine sťahovacia strecha na aute za kopu peněz.
Prajem dobrý výber.
A radšej dvakrát meraj a raz rež. Už keď to bude doma, riešenia pôjdu len do peňazí. Radšej neskôr bike, ako zlý výber.