Má prosím Vás niekto skúsenosti s údržbou čapov na tomto kole? Konkrétne sa mi stále povoluje hlavný čap pri kľukách . Rám som kúpil samostatne ,lebo som chcel vyskúšať celopéro. Zatiaľ mám len negatívne skúsenosti. Poprosím serióznu radu a nie posudzovanie kellysu ako značky . Najlepšie kontakt na niekoho kto mal tento problém alebo aspoń tento typ rámu .
14.05.2007 - 12:21:59
00
Nazdar kolega !

Mal som bajk s týmto rámom - pôvodne Wandal, neskôr vymenený za Toxic.
Tento problém som mal tiež a povoľovanie hlavného čapu bolo popisované aj v niektorých testoch týchto bajkov v časopisoch. Riešil som to tak, že som to pravidelne doťahoval a ono si to časom sadlo a viac sa to neobjavovalo.
Inak pôvodný rám "Wandal" sa mi podarilo zlomiť, ale v rámci záruky mi to bez problémov vymenili. Ten rám je inak úplne rovnaký Wandal=Toxic, rozdiel je len v povrch. úprave. Na novom ráme som hlavný čap musel pritiahnúť len raz a potom to už držalo, samozrejme som to pravidelne kontroloval, ale žiaden ďalší problém s tým už nebol. Inak za 2 roky čo som ho mal som na tom nalietal vyše 11 300 km, takže viem o čom hovorím.

Robo.
18.05.2007 - 12:55:17
00
keyboard_arrow_up